Sayfa 703/1003 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Memura süper zam. Yüzde 25. Hayaldi gerçek oldu Tak parti takar

2. Taban emekli aylığı 9000 diye duydum

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    marlboro gurubuna bu gece yada arın zam geelcek
    Başkanım garip öldüren;
    Bafra, birinci, üçüncü, gelincik iç.!!!
    Ne işin var gavurun sigarasıyla.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Emeklilerin zam oranı belli oldu. Memur, işçi ve Bağ- Kur emeklileri yüzde 25 zam alacak-TRT Haber

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kök maaşa %25 sanırım .

7. Kıskanç muhalifler '' bu ülkede kime sorsak gidişattan şikayetçi ama sürekli AKP kazanıyor, nasıl oluyor bu iş ? Oyları çalıyorlar '' diye kendini avutur durur. Oysa Reis, en iyi sosyolog ve toplum bilimcilerden almış tüyoları......

Bir konuda önce ortaya mevzuyu atacak birilerini ayarlar toplumdaki tepkiye bakarsın. Sonra Reis çıkar '' eyt ulan ne oluyor orada, bu can bu bedende....'' der ve toplumu rahatlatır. Aylarca konuşulan memur ve emekli zamları her nedense meclise gönderilen teklifte emekli ayağı eksik gitmiş !! Anında fırsatçı muhalifler başlamışlar toplumu gazlamaya .. Reis il başkanları toplantısında emeklilerimizi ezdirirmiyiz biz, bakanlarıma talimat verdim dedi. Emekliler derin bir oh çekerek '' yaparsa reis yapar. İyiki seçmişiz , yoksa bizi düşünen kalmadı '' diyerek daha ne zam alacaklarını bile bilmeden mutlu olmuşlardır.

yani ölümü gösterip sıtmaya razı etmek ....

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Emeklilerin zam oranı belli oldu. Memur, işçi ve Bağ- Kur emeklileri yüzde 25 zam alacak-TRT
    Haber

Doğru zam-…. Doğru madam.!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Sayfa 703/1003 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •