Sayfa 64/1005 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Viop LII

1. [emoji837]#SONDAKİKA | NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye'nin Avrupa Birliği üyeliğini desteklediğini açıkladı.

İlginç bir hikaye çıkar mı ki buradan?

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    [emoji837]#SONDAKİKA | NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye'nin Avrupa Birliği üyeliğini desteklediğini açıkladı.

çok klasik bir açıklama değil mi?

kopenhag kriterlerinin hangisini karşılıyoruz ki avrupa birliğine girelim

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    [emoji837]#SONDAKİKA | NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye'nin Avrupa Birliği üyeliğini desteklediğini açıkladı.

Thy dolar bazında kaça katlar acaba bu durumda...

4. Çimento sektöründeki arkadaşlarla görüştüm, üretim maliyetleri düştü ancak satış fiyatları arttı diyorlar. Talep de iyiymiş.

5. Neden düşmüyor yaw bu endeks.

6. geçen sene bugün thy, migros ikiside 48,xx liraymış .. bugün migrs 248,xx thy 215,xx .. aradaki fark thy dolar bazlı tarihi zirvede .. migrs dolar bazlı zirveden baya uzak ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Bofa bankalara çöktü is bankasında spootta 5 milyondan fazla lot satıcı
    İSCTR günlük, duruma bakılırsa iyi kapatmama olasılığı daha yüksek! tabi ki takasta bir oyun yoksa!
    Takasa inanma Takassız da kalma

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Çimento sektöründeki arkadaşlarla görüştüm, üretim maliyetleri düştü ancak satış fiyatları arttı diyorlar. Talep de iyiymiş.
    ancak bağlacı zıt fikre işaret eder, ilk tanım iyidir ancak kötü yönü de şudur gibi
    burada bahsedilen her iki önerme de çimentocuya yarıyor, biri iyi biri daha iyi

ancak bağlacının yanlış kullanılmına işaret ettikten sonra akcns ve bobet diyorum

Sayfa 64/1005 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •