Sayfa 839/1003 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. O zamanlar bunların olacağını da yazdık, bile bile gidip o vasıfsıza ve partisine oy verdiler.

Yüzsüz bu istifa etmez dedik etmedi, bunların öbüründen farkı yok dedik şimdi herkes papağan gibi aynı şeyi tekrar ediyor.

Önemli olan bunları zamanında fark edip aksiyon almaktı.

Geçti gitti, C*P istediğini aldı, MV'leri paylaşıldı... İstediğiniz kadar zırlayın şimdi.

Bu partinin bu seçimdeki hakkı baraj altıydı...

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Aylar önce söyledik kripto ilan edildik. Ses etme.
    Bak sen.????

Fırıldakçı nın adamına??

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Bak ne yazmış:

https://eksisozluk1923.com/entry/154782900

valla ben bu adama nasıl oy verdim bilmiyorum. demek bende koyunum, sosyal medya tarafından manipüle edildim. bu ne lan? bu açıklamalar ne! oy verdiğime o kadar pişmanım ki. bir de demiş ya şimdi sandığı getirsinler niye getirmiyorlar. vallahi şimdi seçim olsun oyumu rte ye atarım, keşke getirseler. yazık çok yazık. buna kripto diyorlardı doğru bence.

Ha ben bununla dalga geçiyorum da, bu seçime kadar ben de C*P'ye oy verdim.

Benden çok daha önce olaya uyanıp bana anlatanlara ben de kızıyordum bir zamanlar.

4. Bir sonraki seçimde muhalefet nasıl manipüle edilecek, kim kiminle nasıl kirli pazarlıklar yapacak bunları düşünün şimdiden.

Özellikle Na*ihan'ın ve benzerlerinin tepkilerini iyi ölçün. Korkmadıkları, kontrollü muhalefet olarak gördükleri şahısların karşısında oldukça kibarlar. Plan dışı karakterlerin karşısında ölümüne saldırganlaşıyorlar.

Bu gurubun Zafer Partisi nefreti buradan geliyor. ZP plan dışı şu ana kadar verdiği görüntüye göre.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

https://www.sondakika.com/haber/habe...nun--16139314/

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu: Gelsin şimdi seçim yapsın, sandık koysun.

[emoji23]

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://www.sondakika.com/haber/habe...nun--16139314/

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu: Gelsin şimdi seçim yapsın, sandık koysun.

[emoji23]
    -o mavın sandık var ya o mavın sandık

-eee nine?

........................

-böööhhhhööö

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bak sen.????

Fırıldakçı nın adamına??

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Valla bazen takılıyoruz ediyoruz senin yazdıklarına da gülüyorum ama açık birşey yazacağım.en kötü rte yönetimi kk yönetiminden iyidir nokta.
    Sen yazmaya devam edebilirsin.

Ha dersiniz ki meral, mansur , imamoğlu gibi adamlar mı yoksa kk, rte mi; direk ilk saydığım üçlü derim.

8. hala mevcut yönetim iyidir diyenler var ya.....
    Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Şerif.

Sayfa 839/1003 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •