Bugun daha iyi. http://share.matriksdata.com/Images/...1300516719.png
WSJ: ENDİŞELERİ ARTIRACAK
ABD’li finans ajansı Wall Street Journal da faiz artışının piyasaları hayal kırıklığına uğrattığını belirtti. Jared Malsin imzalı haberde, “Faizleri sadece 2,5 puan artırma kararı, yeni ekonomi ekibinin, Erdoğan’a karşı koyacak gücü olmadığına dair endişeleri artıracak” ifadeleri yer aldı.
Haberde “Erkan’ın merkez bankası başkanı olarak aldığı karar, ortodoks politikaya derhal dönüş çağrısı yapan bazı yatırımcıları ve analistleri de hayal kırıklığına uğrattı” ifadeleri kullanıldı.
Yatırım bankası KNG Securities’in Türkiye piyasası uzmanı Çağrı Kutman, “Bu düşük faiz artışları pek yardımcı olmuyor çünkü Türk lirasının değer kaybetmesini besleyecek. Bu kısır döngüyü kırmak için bir şeyler yapmaları gerekiyor” dedi.
Bunu burada insanlara istemeden de olsa rahatsızlık verdiğim için yazıyorum. Özellikle viop short hisse viop short olanlar.
Ekrana bir haber düşer Allah muhafaza değil short altınızdaki halıyı çekiverirler. Bu ara çevremde bu sevda da çok insan var.
Herkese iyi haftasonları dilerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Q2 kar beklentisi genel konsensüs 13.3 milyar TL imis. Ben 15 bekliyorum.
büyük bankalar arasında 2018 USD değerine en çok yaklaşan bu. bunu iyiyede kötüyede yorabiliriz.
a demekki işler iyi ilerde ilk bu yakalayacak o eski fiyatı
b çok gitmiş diğerlerinin yetişmesini bekler
ikinci YKB. üçüncü AK - GARANTİ. dördüncü VAKIF. beşinci HALK zaten çukurun dibinde.
Sayın Depeche ben kar konusunda kötümserim. Benim beklentim 12,5 civarı. Umarım ben yanılırım siz haklı çıkarsınız.
Yer İmleri