Originally Posted by
Dandanakan
Bu enflasyon ortamın da borsadan ucuz bir şey yok gibi gözüküyor.
Bu fiyatlardan döviz ve altın alınır mı, alınırsa ne getirisi olur, faiz desen enflasyonun çoooook gerisinde.
Geçen sene 418 tl na aldığım otobüs bileti 850 tl olmuş. Bankalara da sıra gelecektir.
Bist 5.800 demiştim buradan biraz geri çekilmesi normaldir. 240 dk lık grafta görüldüğü gibi günlük yükselen kanalın orta kesikli çizgisinde takılıyor.
Hocam herşeyin fiyatı uçtu gitti, ortalama 5-7 kat fiyat artışı olmayan ürün benim aklıma gelmiyor, oransal olarak daha fazla artan bile var... BIST ucuz mu dersiniz bence bir çoğu çok pahalı hatta o pahalı olanlar son yükselişte daha da pahalı hale geldiler, ama görece ucuz kalan hisselerde pek bir hareket olmadı, TL de kalmak ciddi salaklık ama hissede kalmakta TL de kalmak demek, mesela ben geçen sene tüm Vakıfları 15 civarı satıp kenara atsam en kötü faiz %20 desek şuan 18 den satmış gibi olurdum, hisse fiyatı ortada, Vakıfbanktan ettiğim kar ile 9 maliyetle Halkbank almıştım onu 15 Aralıkta 12.65 den sattım ve o günden beri TL de kaldım, para eridi ama en azından hissede kalmaktan daha iyi oldu benim için...
Borsanın şuanki halinden memnun değilim ama içinde kalmaktan başka yol benim için yok, şuan elimdeki nakitle kalıcı hisse alır mıyım asla almam, ama hisse beklediğim yerlere düşerse daha önce forumda yazdığım şekilde kademeye küçük miktarlarda lotlarla oynarım, maalesef ana malım sabit kalmaya devam edecek, onun için başka seçenek yok...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri