Sayfa 37/529 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 289 - 296 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. Bu doğru geliyor bana. Bu miktar kanunen ayrılan karşılık anladığım kadarıyla. Hukuken kanunlar geriye doğru işletilemeyeceği için bunun sonucu olumlu olabilir. Beklemek lazım...

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Alacağın tahsili kârı artırmaz.egerki şüpheli alacak ise o zaman dediğiniz doğru olur.
    Yt.tv.degildir
    Sagliklar
    Dil aslandır, yatar eşikte...

2.  Alıntı Originally Posted by cokcok Yazıyı Oku
    tavanda 3.5 milyon lot alış için bekliyor....
    can2 gibi bişey var, o bu mu?
    yoksa o başka bu başka şey mi ?

3. Dün bilançoyu incelediğimde gördüm bunu. Yarın bakıp, o kısmı kopyalarım ama türev araçları olmasa 100 Milyon Euro için 750-800 Milyon kur zararı olması lazımdı 6 aylık bilanço da. Bu da 6 aylıkta 500 küsür Milyon kar yerine 250 Milyon gibi bir zarar görmemizi gerektirirdi...

30 Mart Euro kuru 20.8 Lira, 30 Haziran 28.3 Lira gibi bir şey. Arada 7.5 Lira var. 750M Lira kur zararı oluşurdu türev araçları ile sabitlenmemiş olsaydı. Bilançoda yok böyle bir zarar...

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    ]Cante'nin borcu Euro ile ama bilanço dip notlarına göre %97'si türev araçları ile garantiye alınmış.

--ben bilançoda göremedim...nerede yazıyor...

4. Çan 2 bu hisse bildiğim kadarıyla...

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Dün bilançoyu incelediğimde gördüm bunu. Yarın bakıp, o kısmı kopyalarım ama türev araçları olmasa 100 Milyon Euro için 750-800 Milyon kur zararı olması lazımdı 6 aylık bilanço da. Bu da 6 aylıkta 500 küsür Milyon kar yerine 250 Milyon gibi bir zarar görmemizi gerektirirdi...

30 Mart Euro kuru 20.8 Lira, 30 Haziran 28.3 Lira gibi bir şey. Arada 7.5 Lira var. 750M Lira kur zararı oluşurdu türev araçları ile sabitlenmemiş olsaydı. Bilançoda yok böyle bir zarar...

--Deveye "Boynun eğri" demişler, "Nerem doğru ki?" demiş (türk atasözü)

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    dediğinden bi şey anlamadım....
    ne mutlu Türküm diyene....

Odas ın satışları ile derinliği artan Cante,tamda oyuncuların istediği hisse haline geldi,bir aşağı bir yukarı yaparken hacim patlaması yaşamaktadır,kredililer,açıkçılar ne ararsanız var.
    Odas,dün satışları bitirdim dedi,satışların ortalaması 18-19 cıvarlarında,bu kadar montanlı alışları yapanların kar etmesi için hisseyi en azından 21-22 aralığına çekmeleri,hacmi artırmaları şart,uzun müddet daha cante heyecan yaşatabilir.
    35-15 düşüşünün ortalaması 25 tl cıvarları

Durgun,hantal hisse istemeyenlerin yeni gözde hissesi Cante olacak.
    İşleriniz rast gitsin,terste kalmamanız dileklerimle.

8. 24 maliyetliler olarak bir poh yapamiyoh

Sayfa 37/529 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •