Sayfa 861/1005 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,881 - 6,888 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Koçun bilancoya ne dersiniz?
    Vaktin olursa... olumlu olumsuz görüş ve grafikleri topiğine ekledim ...

https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=196&page=351

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim sıkıntı yok tedbiren 1 saat dışarda bekliyoruz
    deprem mi oldu ? geçmiş olsun abi

3. Herkes bildiği alanda hayal kuruyor bildiği konuya önem veriyor.

Örnek olarak banka genel müdürleri eskiden hukukçu, iktisatçı olurken sonradan işletmeci, maliyeci, sonra hazineci, sonra bireysel bankacı, en son IT ci olmaya başladı diye düşünüyorum.

Sanki orduda da benzer bir şey vardı, bu sefer piyadeden oldu, topçudan oldu vs denilebiliyor.
    Son düzenleme : ariston; 01-08-2023 saat: 19:59.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Vaktin olursa... olumlu olumsuz görüş ve grafikleri topiğine ekledim ...

https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=196&page=351
    Tesekkurler Mehmet abi.

5. Bankalar bence kısa dönem görünümleri ile fiyatlanıyor. Her hangi bir büyük banka için 10 yıl sonra diğerlerinden ayrışıp şu şekilde yerlere gelecek diye durup dururken düşünmek anlamlı olmayabilir, o zamana kadar çok şey değişir.

Diğer şirketler için işini büyütme, yeni alanlara girme, dışa açılma, yeni ortaklılar vs şeyler daha rahat düşünülebiliyor.

Bir de bir yerde gördüm. Hisse başkasına satmak için alınır deniyordu. İleride satabileceğin hisseyi veya satılabilecek şirketlerin hisseleri ile ilgilenmek de bir alternatif.

Son olarak spekülatörler hikayesi olmayan hisseye girmez ucuzluk bir hikaye değildir deniyor, adam başkasına anlatabileceği "hikayesi" olanlarda spekülasyon yapar bence. Ucuzluk hikayesi kısa soluklu oluyor, diğerlerinde hikaye daha yeni başıyor daha çok gidecek yolu var denilip bin bir gece masalına dönüşebiliyor.

VİOP30 günlük, shortçu BofA tamamını kapatıp gene longcu olmuş, Ak ve Meksa Yatırım short artırmış, günlük takasta short avantajlı görünse de taşınan pozisyonlarda hala long avantajlı durumda!

7. Sohbet odalarında senin bu hissenin nerelere gelebileceği konusunda bir fikrin var mı yok, tamam kardeşim seni engelledim git başkasını takip et vs çok olabiliyor. Kalanlar inanç sahibi kişilerden oluşuyor ve sürekli birbirlerine gaz veriyorlar. Sonra büyük bir hareket ile hikaye başlamadan bitiyor.

Her sistemin içinde bir kusur veya eksiklik veya farklılık vs benzeri bir şey olmak zorunda yoksa gelişmez. Bazen oradan biri çıkar ulan hepiniz mi salaksınız diyebilir ya da o kapı açık olmalıdır.

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    VİOP30 günlük, shortçu BofA tamamını kapatıp gene longcu olmuş, Ak ve Meksa Yatırım short artırmış, günlük takasta short avantajlı görünse de taşınan pozisyonlarda hala long avantajlı durumda!
    Bofa nın viop ve Akyatırımın spot hatrına ..vee uzlaşmanın da ..

7933.00 long

https://www.hisse.net/topluluk/showt...61#post6500061
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 861/1005 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •