Sayfa 919/1003 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    O 68 Milyonun gozu memleket davasinda filan degil.

1956'dan beri bekledik uyansinlar diye ama olmadi.

Asla uyanmaz, bundan sonra hele hic bir ihtimal yok.

Ne yapar eder, hirsiz sag siyasetciyi bulur, secer.

Bu hep boyle oldu.
    Kırılma noktası esas 46,inönüyü severim,sevmediğim nokta çoğul demokrası olayı,Atatürk aptalmıydıda bunu düşünemedi,çünkü bu durum bizim yapımıza uygun değildi,varsın tek sistem gitsin,hiç olmazsa darbeler olmazdı millet kandırılmazdı köy enüstüleri kapanmazdı Atatürkün bıraktığı sistem devam ederdi ve hiç olmazsa bu kadar yobazımız olmazdı,Türkleri hanları,kağanları,padişahları yönetmiştir hep ona itaat etmiştir, bze bırakılan bunun üst noktası miras Atamızın mirasıdır,eğerki o şeklde gitseydik şimdi süper ülkeydik,tamam demokratik bir yapıya sokmaya çalışmış inönü ne oldu,yüzümüze gözümüze bulaştırdık,gittik birde natoya girdik olduk ABD kölesi.

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Semt pazarı bamya 100, taze fasulye 70, domat 25, şeftali 35, karpuz 10, gezen tavuk yumurta 3.5 TL.dir.
    sinop köylü pazarı
    bamya 100
    taze fasulye 50
    domates 40
    şeftali 40
    karpuz 10
    yumurta 4
    bir halt olacağı yok.

3. Altaylı ise Varank a sert çıktı.

Varank ın postuna yanıt veren Altaylı, -Bak mustafa efendi. Sponsorla çakışan adam arıyorsan çevrene ve aynaya bak. Seviyen benim inemeyeceğim kadar aşağıda olduğu için bu kadarla yetin. Edepli ol- ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

4. Evlenmek için gelen adaylar arasında kriterlerine uygun biri olmadığını ve arayışının devam ettiğini ifade eden Salih Aycibin, Benim hanımıma yolun üzerinde araba çarptı. Rahmetlik oldu. Ondan sonra karısız kaldım. Karıya ihtiyacım var. Bu sefer kime diyeceğim 'Bana karı bul diye. Böyle bir pankart astım buraya. Ondan sonra kendi kendine iş gelir. Çok arayan hanımlar oldu. Bende temiz bir hanım arıyorum. İmanlı birisi olacak. 60-70 kilo arası olacak azami 80 olacak. 150 kiloluk karı bana lazım değil. Aracı olanlar vardı. Onlar da bana Sen seçicisin gibi kelimeler kullandı. Bizde para sıkıntısı yok. Bana imanlı bir karı bulursanız dua ederim size. 60-70 yaşındaki karıyı ne yapacağım. İmanlı olacak bu bir ikincisi de güzel bir hanım olacak. Leş gibi bir hanım istemiyorum. Çocuk edebilen bir hanım olursa o daha güzel. 40-45 yaş arası olsa güzel olur. Benim sağlığım yerinde. Amacım güzel bir yuva kurmak. İnanıyorum ki olacak. Pankarttan sonra 100 tane karı aradı ama hiçbiri uymadı diye konuştu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy..._medium=Gundem

Feraseti ile meshur necip turk milleti kar'i ariyor.

5.  Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Semt pazarı bamya 100, taze fasulye 70, domat 25, şeftali 35, karpuz 10, gezen tavuk yumurta 3.5 TL.dir.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sinop köylü pazarı
    bamya 100
    taze fasulye 50
    domates 40
    şeftali 40
    karpuz 10
    yumurta 4
    İki pazar arasında Taze Fasulye, Domates ürünlerinde arbitraj fırsatı mevcut
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Evlenmek için gelen adaylar arasında kriterlerine uygun biri olmadığını ve arayışının devam ettiğini ifade eden Salih Aycibin, Benim hanımıma yolun üzerinde araba çarptı. Rahmetlik oldu. Ondan sonra karısız kaldım. Karıya ihtiyacım var. Bu sefer kime diyeceğim 'Bana karı bul diye. Böyle bir pankart astım buraya. Ondan sonra kendi kendine iş gelir. Çok arayan hanımlar oldu. Bende temiz bir hanım arıyorum. İmanlı birisi olacak. 60-70 kilo arası olacak azami 80 olacak. 150 kiloluk karı bana lazım değil. Aracı olanlar vardı. Onlar da bana Sen seçicisin gibi kelimeler kullandı. Bizde para sıkıntısı yok. Bana imanlı bir karı bulursanız dua ederim size. 60-70 yaşındaki karıyı ne yapacağım. İmanlı olacak bu bir ikincisi de güzel bir hanım olacak. Leş gibi bir hanım istemiyorum. Çocuk edebilen bir hanım olursa o daha güzel. 40-45 yaş arası olsa güzel olur. Benim sağlığım yerinde. Amacım güzel bir yuva kurmak. İnanıyorum ki olacak. Pankarttan sonra 100 tane karı aradı ama hiçbiri uymadı diye konuştu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy..._medium=Gundem

Feraseti ile meshur necip turk milleti kar'i ariyor.
    https://www.tiktok.com/@fazla.bahma/...83456951553307

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Neyse ki 0.001 artıdayız..

“Tayyipçiyim†diyen emekli İsmail Çınar bundan sonra AKP’ye oy vermeyeceğini belirterek, “Ocak’ta maaşa zam verip, Mart’ta oy isteyecek. Bir daha oy verirsem ********im! AKP’ye oy için geleni kovarım†diyerek tepkisini dile getirdi.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 919/1003 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •