Sayfa 41/137 İlkİlk ... 3139404142435191 ... SonSon
Arama sonucu : 1089 madde; 321 - 328 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    Cıty 30 temmuz 534.332
    Cıty 2 ağustos 2.779.116
    Yanlış hatırlamıyorsam 30 temmuz dan önce tahtada çokta yoktu ufak ufak Yanılıyorda olabilirim arkadaşlar.
    City’nin alması bence olumlu, gayet güzel de alım yapmışlar

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında BRLSM.E payları 03/08/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 01/09/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.

SPK'nın 06/02/2023 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasasında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar tüm paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.

3.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında BRLSM.E payları 03/08/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 01/09/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.

SPK'nın 06/02/2023 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasasında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar tüm paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
    gesanda iken benim hatırladığım iki üç kere bu tür tedbirler geldi...bu tedbirlere rağmen hisse temel ederine hızla gitti...tabi ilk anda bazı panikçiler satış yapabiliyor ama panikçilerin etkisi geçtikten sonra hisse yoluna giriyor...bu rasyoları olduğu sürece vede yenilenebilir enerji hisseleri listesinde olduğu sürece (ki attığı yüklü kap ile bunu hak ettiğini ispatladı ) hisseye ne tedbir getirirlerse getirsinler hisse çıkışına devam eder...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. açığa satış ve kredili işlemlere kapatmak ile spk voaliteyi azaltmak istiyor...alıcı ve satıcıların daha sakin kafa ile karar vermelerini istiyor... biz zaten sakin kafadayız az çok neler yaşanabileceğini tahmin edebiliyoruz...son bir kaç gündür söylediğimi tekrar etmek istiyorum...ben brlsm in hem endeksten hem de yenilenebilir enerji sektöründen pozitif ayrışmasını bekliyorum..çünkü temel gerekçeler ve beklentiler bunu gerektiriyor...tabi her zamanki gibi son kararı ben değil piyasa verecek...sabırla izliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    açığa satış ve kredili işlemlere kapatmak ile spk voaliteyi azaltmak istiyor...alıcı ve satıcıların daha sakin kafa ile karar vermelerini istiyor... biz zaten sakin kafadayız az çok neler yaşanabileceğini tahmin edebiliyoruz...son bir kaç gündür söylediğimi tekrar etmek istiyorum...ben brlsm in hem endeksten hem de yenilenebilir enerji sektöründen pozitif ayrışmasını bekliyorum..çünkü temel gerekçeler ve beklentiler bunu gerektiriyor...tabi her zamanki gibi son kararı ben değil piyasa verecek...sabırla izliyoruz...
    Selamlar. Dostum yeo da da var problem yok

6.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    Selamlar. Dostum yeo da da var problem yok
    yeotk de az bir hissem olduğu için onu pek takmıyorum..ama gerçekten de aynı tedbirler ona da gelmişti...inan ona tedbir geldiğini dahi unutmuşum...aklımda acaba vbtyz mi yoksa yeotk hisseme mi tedbir geldi şüphesini taşıyordum..şimdi sen deyince hatırladım...

gerçekten de gidecek hisseyi bağlasanız da gidecek..öyle tedbir medbir kesmez...gesanda öyle tedbirler getirmelerine rağmen yine de gitti...bazı höstadlar çok şişti dedikçe gesan inadına daha da gitti....

7. dün pörföyümdeki yeotk ,vbtyz ve brlsm tavan yapmışlardı...bir tek kocaer çok az bir prim yapmıştı... dün benim için çok ilginç ve güzel bir gündü...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yeotk de az bir hissem olduğu için onu pek takmıyorum..ama gerçekten de aynı tedbirler ona da gelmişti...inan ona tedbir geldiğini dahi unutmuşum...aklımda acaba vbtyz mi yoksa yeotk hisseme mi tedbir geldi şüphesini taşıyordum..şimdi sen deyince hatırladım...

gerçekten de gidecek hisseyi bağlasanız da gidecek..öyle tedbir medbir kesmez...gesanda öyle tedbirler getirmelerine rağmen yine de gitti...bazı höstadlar çok şişti dedikçe gesan inadına daha da gitti....
    1-2 tanesi barım bağırıyor. Piyasa değeri öyle oldu koça yaklaştı şu şunun değerine geldi dedikçe yukarı gidiyor. Kimse geleceği nasıl fiyatlıyacağına bakmıyor görmek istemiyor MalsıZ kalınca çamur

Sayfa 41/137 İlkİlk ... 3139404142435191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •