Sayfa 48/137 İlkİlk ... 3846474849505898 ... SonSon
Arama sonucu : 1089 madde; 377 - 384 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    buradan dönerse çok şık olur.Bakalım ne olacak
    aynen öyle dostum...düzeltmesini bir günde yapan enerji şirketi.... öyle olursa bayağı güven artar...bir çok kişi brlsmi çok aşağılarda ellerini avuşturarak bekliyorlardı...galiba satanlar arkadan el sallayacaklar gibi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Keşke biraz düşseydi ben alacaktım, yine de halka arzlardan çıkıp çorba paramla biraz aldım düşmüşken hiç yoktan iyidir.

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aynen öyle dostum...düzeltmesini bir günde yapan enerji şirketi.... öyle olursa bayağı güven artar...bir çok kişi brlsmi çok aşağılarda ellerini avuşturarak bekliyorlardı...galiba satanlar arkadan el sallayacaklar gibi...
    Tuhaf bir soru olacak ama sizce patron nasıl biri ) izleniminiz nedir

4.  Alıntı Originally Posted by habzij Yazıyı Oku
    Merhaba
    Bu konuyla ilgili birkaç yerde yorum okudum fakat bu bana kalsın açıkçası doğruluğu konusunda teyid edeceğim kimsede yok yaşayıp görmek istiyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa konuşabiliriz. Önemli bir konu bence

5.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    Merhaba
    Bu konuyla ilgili birkaç yerde yorum okudum fakat bu bana kalsın açıkçası doğruluğu konusunda teyid edeceğim kimsede yok yaşayıp görmek istiyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa konuşabiliriz. Önemli bir konu bence
    Biraz stalk yapayım ben iyisi mi, 2-3 sene öncesinin güya altın madencisi gıdacı patronuna dönmesin de bu da

6.  Alıntı Originally Posted by habzij Yazıyı Oku
    açıkçası pek de tanımıyorum..şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk da duymadım...ama şirkete baktığımızda doğru yönetildiğini ve doğru adımlar atıldığını görebiliyoruz...attıkları adımlardan gesan ve cwene patronlarına benzer bir kafa yapısında olduklarını görüyoruz..

türkiyenin en prestijli binalarında brlsm mühendisliğin imzası var...en iyi olmak için harcadıkları çaba...döviz bazlı çalışmaları...ges alanına girmeleri...bunlar güzel işaretlerdir...yöneticilerin ne kadar kaliteli ve ufuklarının ne kadar geniş olduğunu gösteriyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. bazı patronlar davranışları ile kendilerini belli ediyorlar...bazı patronlar sürekli bedelli yapıyor veya hisse satarak halka açıklığı artıyorlar...öyle ki bazı hisselerde halka açıklık %99 olmuş..borsada bir çok patron tahta yapıcılar ile işbirliği yapıyor ..hatta kendileri bizzat borsa oynuyorlar...brlsm konusunda herhangi bir olumsuzluk görmedim ve duymadım da..bilançolarına baktığımızda da sürekli iyileşen bilançolar görüyoruz...bunlar olduktan sonra benim için problem yok...ta ki bir yanlışını görene kadar..

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bazı patronlar davranışları ile kendilerini belli ediyorlar...bazı patronlar sürekli bedelli yapıyor veya hisse satarak halka açıklığı artıyorlar...öyle ki bazı hisselerde halka açıklık %99 olmuş..borsada bir çok patron tahta yapıcılar ile işbirliği yapıyor ..hatta kendileri bizzat borsa oynuyorlar...brlsm konusunda herhangi bir olumsuzluk görmedim ve duymadım da..bilançolarına baktığımızda da sürekli iyileşen bilançolar görüyoruz...bunlar olduktan sonra benim için problem yok...ta ki bir yanlışını görene kadar..
    Tahtacıyla iş birliği yapmayan patron var mıdır ki? Eregl gibi büyük tahtaları hariç tutuyorum ki onlarda da bilmediğimiz neler vardır. BİST'in kendisinde bile neler oluyor.

Ta ki yanlışını görene kadar dediniz de aklıma ardyz vakası geldi, beğendiğim şirketti o gün bugündür bulaşmam, sadece yarım lot kaldı kurtulamadığım ))

Sayfa 48/137 İlkİlk ... 3846474849505898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •