Sayfa 49/137 İlkİlk ... 3947484950515999 ... SonSon
Arama sonucu : 1089 madde; 385 - 392 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    açıkçası pek de tanımıyorum..şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk da duymadım...ama şirkete baktığımızda doğru yönetildiğini ve doğru adımlar atıldığını görebiliyoruz...attıkları adımlardan gesan ve cwene patronlarına benzer bir kafa yapısında olduklarını görüyoruz..

türkiyenin en prestijli binalarında brlsm mühendisliğin imzası var...en iyi olmak için harcadıkları çaba...döviz bazlı çalışmaları...ges alanına girmeleri...bunlar güzel işaretlerdir...yöneticilerin ne kadar kaliteli ve ufuklarının ne kadar geniş olduğunu gösteriyor...
    Teşekkür ederim cevabınız için

2.  Alıntı Originally Posted by habzij Yazıyı Oku
    Tahtacıyla iş birliği yapmayan patron var mıdır ki? Eregl gibi büyük tahtaları hariç tutuyorum ki onlarda da bilmediğimiz neler vardır. BİST'in kendisinde bile neler oluyor.

Ta ki yanlışını görene kadar dediniz de aklıma ardyz vakası geldi, beğendiğim şirketti o gün bugündür bulaşmam, sadece yarım lot kaldı kurtulamadığım ))
    geçmişte bende ardyz tuzağına düşmüştüm...zar zor kurtuldum..her şey teknik veya her şey temel değildir..bazen de patron faktörü de çok önemli olabiliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, ilk deniz üstü rüzgar enerjisi santrali (RES) için aday Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) ilan etti.

Bu Alanlar: Bandırma, Bozcaada, Gelibolu ve Karabiga

4.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, ilk deniz üstü rüzgar enerjisi santrali (RES) için aday Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) ilan etti.

Bu Alanlar: Bandırma, Bozcaada, Gelibolu ve Karabiga
    türkiye geçen yıl fosil yakıtlara 97 milyar dolar ödedi...2030 yılına kadar kullandığı enerjinin yarısını yenilenebilir enerji kaynaklarından elde etmek zorunda...üyesi olduğumuz paris iklim anlaşması bunu gerektiriyor...yeşil enerji kullanmayan şirketlerin avrupaya ürün ihracat etmeleri mümkün değil....işte bu yüzden de türkiye hızla fosil yakıtların yerine yenilenebilir enerjiyi ikame etmek zorundadır..bunu yapmak için de her yıl milyarlarca dolar yatırım yapmak zorunda...

bu işin sonunda türkiye enerji yönünden bağımsızlığını kazanacak...cari açığı ilerde neredeyse olmayacak...türkiye daha müfereh bir ülke olacak...yenilenebilir enerjide potansiyelimiz ülke olarak çok yüksek..bu potansiyelden avrupaya ihracat yapmak da mümkün olacak...

o yüzden de çıkan yatırım haberlerine ben şaşırmıyorum..bu iş artarak devam etmeli..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Çok güzel özetlemişsiniz. Bu işleri yapacak olan firmalar belli ful kapasite çalışacaklar ve bu süreçte biz bir çok yatırım haberi duyacağız
    İyi zamanda iyi yerde pozisyon almak önemli belkide çok güzel bir zaman dilimine denk geldik bu rüzgar dinmeyecek

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    http://www.birlesimyesilenerji.com/

halka arz edilecek şirket...!!
    Arkadaşlar bu yeşil enerji birleşim grubun değil mi? Birleşim muhendislik istirakinde böyle bir şirket göremedim. Yine de pozitif etki olur mu? Herşey çok iyi hoş da enerji işini başka kanaldan götürecek olursa hayaller çöp olur. Bunun için patron faktörü çok önemli. Sadece kendim yerim mi diyecek paylaşırım mi diyecek.

Bunu nasıl anlayacağız haber akışı ile anlarız. Haber akışı deyince bazı arkadaşlar yüzde 5 neyine yetmez diyor. Mesele yüzde 5-10 meselesi değil. Uzun bir yolculuk için iştirakler de sermaye artışı haberi beklerim daha sık iş iliskisi haberi beklerim. Mevcut durumda gesan vari bir duruma evrilmek imkansız.

Santral enerjinin sermayesi ne kadar? Yurtdışında kurulmuş enerji dooel in sermayesi ne kadar? 35 bin sermayeli solar santral enerji ile dedikleriniz olmaz ağalar.

Burada özellikle.keko ya hisse guzellemesi yapma diye takılıyorum. Kekoyu eski Banvit hissesi den tanırim. Hernekadar gesan örneği olsasa yanlış seçimlerine şahidim [emoji2]

Ve özet bilmelisiniz ki ben de çok uzaklara gitmesini ve giderken içinde olmayı çok isterim. Götürüp götürmeyecegini şuan kestiremiyorum. Bilanço önemli ama tek başına yetmez.

Neyse size istirak sermaye ve pay oranını buraya atayim. Bol kazançlar. Screenshot_2023-08-05-20-51-55-80_1a6036fd6a0d8b5407fc8eae37fa8bfe.jpg

LE2123 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben silkelendim...

gözüm üzerine ama

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben silkelendim...

gözüm üzerine ama
    22 den verdiysen aşağıdan yerine koyma fırsatı verdi veriyor. Kaçırmış sayilmazsin.

LE2123 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 49/137 İlkİlk ... 3947484950515999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •