Sayfa 965/1003 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    şey yeterince dinlendi bence..

fışkırabilir..
    Sanırım borsa zirve yapsın diye tutuyorlar, geçen seneki gibi borsa yukarı dolar yukarıya maçası yemedi. Bütün tuşlara basıyorlar, o zirveyi göstertecekler. Sonrası döşerken, borsaya çak doları da kaldır yapacaklar, TL bazlı düşüşü frenleyecekler, bi Cuma akşamı bi de bakmışız trafoya kedi girmiş.

Alayı teşkilat...zirveye doğru giderken daha kallavi bi yalan bekliyorum...Mesela Ciy Piy Morgandan...herkesin kafayı şöyle bi çelmesi lazım...

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Birilerinin bayağı acelesi var...Seçimden önce bir pik yapıp sonrası tufan modu hakim...
    Flamanın acilen gerçekleşmesi lazım..Dövizi bırakırlarsa flama oluşamaz...Formasyonu eksik tahtalara yükleniyorlar bakalım ne olacak a.q...Paranın %40 da borsada ....

3. Bi şey olmaz...nasılsa herkes (?) stoplar, stop candır

KCHOL 12-16 Mayıs

Haşırt dı blackboard, hem de Koç ha, tırı vırı bi hisse de değil...

O yüzden Pala' nın dediği olur, amen...

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sanırım borsa zirve yapsın diye tutuyorlar, geçen seneki gibi borsa yukarı dolar yukarıya maçası yemedi. Bütün tuşlara basıyorlar, o zirveyi göstertecekler. Sonrası döşerken, borsaya çak doları da kaldır yapacaklar, TL bazlı düşüşü frenleyecekler, bi Cuma akşamı bi de bakmışız trafoya kedi girmiş.

Alayı teşkilat...zirveye doğru giderken daha kallavi bi yalan bekliyorum...Mesela Ciy Piy Morgandan...herkesin kafayı şöyle bi çelmesi lazım...
    Borsa GUCCİ mağazası gibi ucuz bir şey bulmak çok zor.

Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    şok meyve suyu 1 lt üzerinden gidersek ilave yarım bardak gibi toz şeker.1/2 paket (5 gr) instant kuru maya
    hepsi bu.biraz bulanık olur.kahve filtresinden geçirin.renkli bardakla yarasın.
    bir adım daha iyi birşey isterseniz internetten ithal turbo maya kullanın.biraz maliyet artar ama daha düzgün olur
    Şarap ve benzeri içkilerde, birada yavaş çalışan mayalar kullanılır, 20-22 derece ısılarda yapılırsa, kötü koku, ekşi tatlar oluşmaz.

Distile içkilerde ise farketmez, turbo şarjlı maya bile olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    3 ay önce ucuzdu

Bu burada dip yaptı, şu şurada dip yaptı diye fısıldamıştık, birisi %40, birisi %80 diğeri %100 gitti, daha dün YKBNK da sardalyaları silkelerken de balinalar ikaz etmiştim.

Önümüzde bir görece büyük düzeltme kaldı, o olunca tablo netleşecek...zirveye çok da mesafe kalmadı, bu saatten sonra ürkek olmak lazım...tabi bence..YTD

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bi eregli kaldı
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bi eregli kaldı
    Bugün birazını korktum verdim yarın yine dalacam.

Sayfa 965/1003 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •