Sayfa 126/419 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 3346 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Karel yatırımcısını bu hisseden soğuttular kolay kolay bu hisseye küçük yatırımcı bu saatten sonra girmez…girenlerde şuanda çıkmanın hesaplarını yapıyorlar…Bora çıkar karel düşer borsa düşer karel düşer…adamlar 3 milyarlık hasılat yağıyor birtane kap atmazmı kapalı kutu ********lef
    Aynen, bu kadar faaliyetleri olan şirketten bir haber çıkmaz mı yahu, uçak ve helikopter yedek göstergelerini mi desem, savunma sanayi mi, Nakia ile işbirliğ mi, Daiichi mi, Aselsan mı, gsm baz istasyonları mı, say sayabildiğin kadar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Karel bilancoda yuksek artan ciro (satinalma etkisiyle) ve yuksek finansman gideri gorecegiz, ilk 3 aylik zarardan sonra bu donem kara gecmesi surpriz olmaz diye düşünüyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Karel bilancoda yuksek artan ciro (satinalma etkisiyle) ve yuksek finansman gideri gorecegiz, ilk 3 aylik zarardan sonra bu donem kara gecmesi surpriz olmaz diye düşünüyorum
    zaten karı törpülüyen yüksek finansman gideri ve kar marjları

4.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Karel bilancoda yuksek artan ciro (satinalma etkisiyle) ve yuksek finansman gideri gorecegiz, ilk 3 aylik zarardan sonra bu donem kara gecmesi surpriz olmaz diye düşünüyorum
    Hala kırmızıda olması anlaşılır değil, şahsen kar yazarsa sürpriz olur benim için, umarım öyle olur, finansman gidere çözüm bulması lazım Doğan efendi.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Hala kırmızıda olması anlaşılır değil, şahsen kar yazarsa sürpriz olur benim için, umarım öyle olur, finansman gidere çözüm bulması lazım Doğan efendi.
    Bu rezil senetin bir derdi var…ya bir şeyler pibilancoda çok götü gitti yada çok iyi şeyler açıklayacaklar….milletin elindeki hisseleri almak için bu ortamı kullanıyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Bu rezil senetin bir derdi var…ya bir şeyler pibilancoda çok götü gitti yada çok iyi şeyler açıklayacaklar….milletin elindeki hisseleri almak için bu ortamı kullanıyorlar
    Netaş tavan olmuş, Ardyz yarım tavan, Karolin ekside, tahtacının vardır bir düşüncesi, kapanış 25 beklerdik ama hiç de öyle bir niyeti yok.

7. Ufaktan kıpraştı

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Netaş tavan olmuş, Ardyz yarım tavan, Karolin ekside, tahtacının vardır bir düşüncesi, kapanış 25 beklerdik ama hiç de öyle bir niyeti yok.
    Dur bakalım belki de bizi kırmaz kral, çok bir şey istemdik zaten.

Sayfa 126/419 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •