Sayfa 49/529 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 385 - 392 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bana göre BOFA robotu eşliğinde YFS ve MEKSA'dan işlem yapanlar bu ekip...
    Bu operasyonun başında (adım gibi eminim ama ispat edemem) M.G. var...İşlemlerden anlıyorum...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Algoritma ile mücadelemiz...18.10 aşağısında da alışlar var...Bizi de hafife alma sayın tahtacımız...
    sattınız mı....
    ne mutlu Türküm diyene....

3. Bence de operasyon olarak çok profesyonelce. Ben şirket veya patronu hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama çok ilginç bir şeyler olacak diye tutuyorum...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bence...Patron paranın bir kısmı ile ODAS aldı. CANTE uçuk fiyatlamaları gördüğü zaman süper para kazanacak. Herkesin kazandığı ki, buna CANTE yatırımcıları da dahil harika bir strateji. Önlerinde saygıyla eğiliyorum...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

4.  Alıntı Originally Posted by cokcok Yazıyı Oku
    sattınız mı....
    Robot işlemler. Tahtada gerçek alıcı satıcının yapması mümkün olmayan şeyler yani...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    ....ama çok ilginç bir şeyler olacak diye tutuyorum...
    iyi şeyler olsun....
    ne mutlu Türküm diyene....

6. Bunca hacim ve bu kadar büyük hisse değişiminden sonra olumlu bir şeyler olması daha büyük ihtimal. Yaşayıp, göreceğiz. Hayırlısı...

Alıntı Originally Posted by cokcok Yazıyı Oku
    iyi şeyler olsun....
    Dil aslandır, yatar eşikte...

7. SPK sürecinde endekste düzeltme olmazsa sayın tahtacıların işi zor. Başka yerlerden çuvalla para kazanmış olanlar ucuz kalmış hisselere yönelmeye başladı. PETKM bu açıdan pivot bir hisse ve tavan kapadı. Alımların genele yayılacağının bir işareti bence.

Normal şartlarda bu süreç (SPK onayı) 1 ay kadar sürer. Bu konjonktür devam ederse çok pis terste kalacaklar. Allah yardımcıları olsun.

8. Elektrikli araçların hızlı bir şekilde kullanıma girmesi, yanı sıra Rusya saldırganlığının yarattığı ciddi enerji krizi kısa/orta vadede çözülecek gibi durmuyor. Bu bakımdan şirketin sürdürülebilirliği açısından bir sıkıntı görmemekteyim. Yukarıdaki haberden de anlaşılacağı üzere Avrupa bile çok önceden atıl hale gelmiş, kapalı santralleri devreye sokmaya başladı.

Bir dönem portföyümde PRKME taşıdığım için biliyorum, Ciner grubu yeni bir termik santral kurmak için EPDK ile yazışmalar yapıyor hatta mahkemelikler. Adamlar sıfırdan kurulum yapacaklar ve faaliyet raporlarında yazdıklarına göre yaklaşık maliyetini 700 milyon dolar olarak öngörmekteler yani bugünkü kur ile yaklaşık 19 milyar Tl. Tüm yatırımlarını tamamlamış hatta son operasyon ile borçsuz harçsız hale gelmiş CANTE'nin piyasa değeri 15 milyar Tl.

Komedi...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 49/529 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •