Sayfa 375/1004 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Viop LIII

1. Bugün kötü hisse seçene borsa %0,30 yükseldi dersiniz. Ya da direk küfür edin aynı hesap

2. tahta bazlı düzeltme ile günü tamamladı badem dünyası.teknik olarak 2.90 güçlü direnç bölgesiydi buradan satış geldi , yarınki sızma hareketine bakıcaz
    bugun herkese ekmek vardı.
    kolay gelsin.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

SPOT kapanış, hafta başı negatif kapattırmadılar, BofA ve İnfo Yatırım satışı azalttı , satışa Unlu Menkul geldi,

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    son olarak ..büyük derecede ... epik wave dediğim yukarı dalga fikrim aynen devam (eylül ekim sürekli yazdım ) ... bu son yazdıklarım alt derecede bir düşüş .. öyle aman aman şelale niagara falan bir durum beklemiyorum yani .YTD .. ..hayırlısı .. kısmet .. .. iyi akşamlar son )
    İstediğin kadar yaz... Piyasa çökünce 2 haftayla ıskaladım, çok başarılıyım filan diyeceksin...

Ons altınıda 1900 altına itiyordun, sen yazdıktan sonra 80 dolarlık ralli yaptıydı

hala kıymeti var mı pala takar mı bilmiyorum ama bugünkü bar değen mumlar ayı barı. en son 9 mart günü 6 bin seviyesinde görmüşüz. devamında 4800'e kadar düştük.

galiba o gün engrandmaster zopa geliyor mu? minvalinde yazmıştı. evet dediydim. ağız tadıyla zopa yemiştik hep beraber.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Evet, Ahmet paranın yanlışlıkla Mehmedin hesabına gönderildiğini belirterek bankaya başvurabilir ve paranın iade edilmesini talep edebilir. Banka, gerekli incelemeleri yaparak durumu doğruladığında, paranın geri iade edilmesi için işlem başlatacaktır. Ancak, bu durum bankanın politikalarına ve yerel yasal düzenlemelere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

yapay ZEKA böyle cevap verdi

Yapay Eka hesabın sahibşne sormadan o paranın kuruşuna dokunamaz dedi mi. Adam bana borcu vardı ödedi derse Ancak mahkemeden ilişiği olmadığına dair karar getirirse alır.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, hafta başı negatif kapattırmadılar, BofA ve İnfo Yatırım satışı azalttı , satışa Unlu Menkul geldi,
    yorumum:
    bugün piyasayı domine eden YATIRIM FİNANSMAN ve İŞ YATIRIM

YF

cuma günü % 10 teknik, % 90 haberi önceden bidiği için düşüklerden piyasayı aldı, haber basılınca BOFA, ve GEDİK sürdü tahtayı

FDAX'ta şu cumadan belli idi.. FDAX sabahtan döndü yukarı

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    kritik 1-2 gün daxta
    iyice satıp, alt bolingeri aşağı açarak 15800 altında yeni oyun yeri belirlemezlerse (ki; bence belirlemezler ), burdan 3 lü dibide yaptık deyip yukarı dönme ihtimalleride vardır
    bilginize
    NOT : haftalık bolingeride o kadar daraltmış ki: '' yükselmesekte, düşürmeyiz gardaş dax'ı.. buyrun basabilen bassın'' diye bağırıyor boğalar piyasaya
    FDAX ile sabah biraz yükü hafifletmeye başladı, FDOW'dan bugün bir cacık olmayacağını görünce

taşımam ben bu hisseleri deyip, verdi GARANTİ'nin kucağına

FDOW'dan dolayı İŞ YATIRIM da mal almayınca

tepeden 20.000 puan düştük

FDOW'dan ışık görselerdi bu kadar aşağı gelmezlerdi.. önümüzdeki maçlara bakarız dediler

altın 1902 görmüş

TOKATYILDIZI dayu nerede ?

ben ona kaç didiydim he 1887 ye yat demiştim, oda gelir, emir tahtada dursun

Sayfa 375/1004 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •