Sayfa 56/529 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 441 - 448 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku

--bu borçlara faiz işliyor....
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Konu kapanmıştır...

--borç bitmedi... finansal borç bitmiş olabilir...ama geride daha 2 milyar civarında borç var....

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    aslında olayın akışı soyleydı. ben sehven 18 mart can termık santralının bılgılerını can2 dıye 2004 gıbı uretıme basladıgını yazmıstım.. sayın ft2 de 2008 yazmıstı..benım nahsettıgım bılgıler 18 mart çan termıksatralıdır..olayın akısı bu sekılde baslamıstır
    sn palmet şimdilik kul tutmaz olumlu bir sinyal vermiyor.. yeşil beyaz ayrı... turkuaz leylak eşit..
    iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. Burada defalarca, mevcut fiyatlamalar ile şirketin finansallarının; üretim, satış vs teknik konularının bir ilgisinin olmadığını, son satışlarla yaklaşık 200 milyon lot hisseye yani halka açıklığın büyük kısmına sahip olan grubun (operasyonun başında kim olduğunu bile yazdım) SPK onayına kadar algoritmik işlemlerle tahtayı yönlendirdiğini, temel konular yerine teknik analize ağırlık verilmesi gerektiğini yazdım. Hatta kendi robot işlemlerimi dahi buraya astım. Bugün 135 bin lot işlem yapmış, 12 bin TL kâr yazmış benimkisi. Bereket versin, Allah olmayana da versin.

Gelinen noktada, enerji endeksinin yeni zirveler yaptığı bir dönemde borca batık şirketlerin bile fezaya çıktığı halde CANTE'nin buna kayıtsız kalması tüm yazdıklarımı doğrular niteliktedir. Burada beyhude bir şekilde temel konularla haşır neşir olmaya gerek yok. Süreç muhtemelen bu hafta olmaz ise bir sonraki hafta SPK bülteninde netleşecek. İşte o zaman "gerçek" yatırımcılar tahtaya gelecek ve grubun hükümranlığı sona erecek.

Para parayı döver ve para tekniği çizer. Kimse kendini hükümdar zannetmesin sayın tahtacı abilerim. Az bir gününüz kaldı, oynayın bakalım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Çokta şeetmemek lazım, nihayetinde sn ft2 nin resmi santral duruş çizelgesine bile yok öyle bir şey diyen ve kendisini termik uzmanı olarak atayan bir üyenin diğer her şeye her türlü absürtlükte şeyler yazması gayet doğal geliyor insana. Tipik bir malı kafasına yiyip olumsuzlukları peşinen ret eden başını kuma gömmüş gaflet portresi.

İnsanlar aldıkları şeylerin muhteviyatını sonradan öğrendiklerinde genelde aynı tepkileri veriyorlar, bu şirketin patronlarının en sevdiği profiller bunlar. Böyle bir popülasyon olmasa yıllar boyunca elllerinde ki sattıkları hisselere nasıl müşteri bulabilirlerdi ki
    Az insan çok huzur

5.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Tipik bir malı kafasına yiyip olumsuzlukları peşinen ret eden başını kuma gömmüş gaflet portresi.

İnsanlar aldıkları şeylerin muhteviyatını sonradan öğrendiklerinde genelde aynı tepkileri veriyorlar, bu şirketin patronlarının en sevdiği profiller bunlar. Böyle bir popülasyon olmasa yıllar boyunca elllerinde ki sattıkları hisselere nasıl müşteri bulabilirlerdi ki

Öncelikle...

Muratçığım bu piyasanın duayenidir ve kendisi yaşça benden çok küçük olmasına rağmen saygı duyduğumu net bir şekilde ifade etmek isterim. Muhtemeldir ki yanındaki ekip arkadaşları da piyasanın en tecrübeli isimleridir. Hepsinin gözlerinden öpüyorum ve kolaylıklar diliyorum. Kusuruma bakmasınlar ama benim robotuma mal yıkacak algoritma henüz anasının karnından pardon yazılımcı dostlarımın sol beyin lobundan çıkmadı.

Şimdi hazırlık yapmam lazım. Bugün çok sert bir gün olacak...Çünkü tahtada işlem yapmaya başlayan yeni oluşumlar görmekteyim. Bedavadan hallice, bonkörce dağıttıkları malları almak için sırada bekleyenler var adım gibi eminim. Tahta açığa satış ve kredili işleme açıldığında seyredin cümbüşü. 23 nde bitiyor, o zamana kadar SPK onayı gelmez diye düşünüyorum. Hepsi makro planın parçaları çünkü her yerde adamları vardır bu kadar büyük paranın.

Anlamayan anlayana sorsun.

Bol kazançlar dostlarım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Belli ki konuya hakimsin. 2016 da sökülüp getirilen, 2-3 yıl kurulumu süren santralde deneme üretimi nasıl 2008 de başlamış. Kısaca izah, kafam basmadı...
    nasıl bi sayfaya düşmüşüz....

birisi de; hisseniğn düştüğün de para dağıttılar der....

....

Ps.: Bugün de para dağıttılar resmen. Allah bereket versin...
    ne mutlu Türküm diyene....

[img]https:/.PNG[/img]

Öncelikle...

Muratçığım bu piyasanın duayenidir ve kendisi yaşça benden çok küçük olmasına rağmen saygı duyduğumu net bir şekilde ifade etmek isterim.
    ...
    murat kim yaw....
    ben niye bir şey anlayamıyorum bu sayfada....
    ne mutlu Türküm diyene....

8. Termik Santral uzmanı idi, boyundan büyük laflar ederken birden algoritma uzmanına evrildi. Şimdi de yine boyundan büyük laflarla algoritma konusunda üfürmeye başladı...

Durun bakalım yarın hangi konuda uzmanlığını ilan edecek, yarın ola hayrola.
    Az insan çok huzur

Sayfa 56/529 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •