Sayfa 702/718 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. tüm bilonçolar geldi bunlar ne ayak ne zaman bilonço bunların..

Babada tavan bekliyorum. Tabi ki şahsi beklentim... Kimse etkilenmesin sakın ha.
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    tüm bilonçolar geldi bunlar ne ayak ne zaman bilonço bunların..
    21.08.2023 son tarih... O gün gece geç saatleri bekle...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    21.08.2023 son tarih... O gün gece geç saatleri bekle...

en geç bunlar neden acaba..

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    en geç bunlar neden acaba..
    Bunlar assolist, en son sahneye çıkarlar... Borsa da da öyle olacağını düşünüyorum en son hamle yapma ihtimalleri olabilir. Tabiki borsada sert düzeltme olursa...

Uyduruk kıytırık şirketlerin uçuk fiyatlardan halka arz edildiği ve kapış kapış olduğu bir borsada, bunların durumu kabul edilebilir bir durum değil. Borçları bitmiş, mali yapısı düzelmiş, verimli iştirakleri olan, farklı sektörlerde iş yapan bir grubun buralarda kalmaması gerekir diye düşünüyorum...

7. Şom ağızlı dekolteli kıvrımlılar yine sahnede sizi gidi daltonlar çetesi siziii çok beklersiniz ..

Kerizler silkelenecek, gas gaslama olacak, hacim artacak, sonuçta zincirler kırılacak. Kırarsa kırar kırmazsa da acelemiz yok bay tahtacıizlemedeyiz(Bunlar baba için söylenmiş sözlerdir. Diğerlerini solladığında sükut olunacaktır biline )

Sayfa 702/718 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •