Sayfa 872/1003 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Türkçesi KKM veya DDKKM nin kar topu büyümesinin önünü kapadılar...Mevcutlardan da vazgeçen olursa topun verdiği hasar biraz daha azalmış olacak , fakat top çok büyük ve bunun maliyetini karşılamak için sürekli para basacaklar ve para artık iyice değersizleşecek...

Bu arada enflasyon karşısında da ciddi oranda alım gücü düşüyor........
    3 gün evvel babalarından kalma tarlayı sattı 3 kardeş bir tanesi arkadaşım 2.5 milyon para düştü adam başı gitti şak diye 2+1 siteden 2 yaşında konut aldı yahu dedim kkm var bak mevduatlar yukselecekmis.ya dedi bankada mevduatta para ölür dedi.direk mantık bu ..ha banka faizi 60 ta verse yine gidip mal.alacaktı.verecek 13 binede kiraya miss.degeride şimdi artmasada uzun dönemde bir şekilde artar.yatirim anlayışı bu kadar basit banka yok forum yok MT yok sinir olmak yok.zor zamaar hastalık ustalık icinde kenarda parası var işide var zaten .

2.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    tl kmm için bir kaç bankayla görüştüm oranlar sabit %25.Sadece işbankası internet sitesinde 25.10 oran var.
    işbank bugün 11 de görüştüm 36% düz mevduat faizi 92 gün dediler, 32 yaparsanız parkederim dedim. merkeze sorup ok dediler. 1 haftadır ppz fonunda bekliyordum, bugün 50% mevduat , 50% altın pozisyonu aldım. piyasa Ağustos ayına risklerle girdi, kasmaya gerek yok, şu an benim açımdan para kazanacak zaman değil, mayalayalım, ilerde basıl olsa tutturur ekmek yeriz.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    3 gün evvel babalarından kalma tarlayı sattı 3 kardeş bir tanesi arkadaşım 2.5 milyon para düştü adam başı gitti şak diye 2+1 siteden 2 yaşında konut aldı yahu dedim kkm var bak mevduatlar yukselecekmis.ya dedi bankada mevduatta para ölür dedi.direk mantık bu ..ha banka faizi 60 ta verse yine gidip mal.alacaktı.verecek 13 binede kiraya miss.degeride şimdi artmasada uzun dönemde bir şekilde artar.yatirim anlayışı bu kadar basit banka yok forum yok MT yok sinir olmak yok.zor zamaar hastalık ustalık icinde kenarda parası var işide var zaten .
    Ticaretle uğraşmıyorsan en güzeli Konut yaklaşımı bence de çok doğru...Yok Amerika faiz artırdı indirdi , yok bizde faiz düştü yükseldi falan...Kafa rahat aldın malı verdin kiraya ...İyi bir kiracıda bulursa lokum gibi kafa rahat ay sonunda ek gelir hazır...

Biz yok bilanço kötü geldi ,yok faiz arttı yok cds arttı falan beyin devreleri yanıyor üç kuruş para kazanacağız diye

4. Malın mı var derdin var sözünü duymamışsınız siz. Kazanç sağlayabilir fakat arsa, konut kadar bela bir şey yok. Allah kimseye o şanssızlığı vermesin. Sadece kiracısı değil, bin çeşit derdi var, tövbe edersiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    ....... ordan...

Geçmiş yazılarına bakmadım ama muhtemelen bu mantaliteyi savunuyorsundur...

Bu mantalite ile ülkenin, milletin içinden nasıl geçildiğini görmedin mi, hala mı aynı noktadasın?

Paranın fiyatı faizdir, faizi artırırsan para değerli hale gelir, azaltırsan kimse o parayı tutmak istemez...

Bedava para enflasyonu hortlatır, pahalı para talebi dizginler...
    Mal borçla alınır, borç faiz ile, dolayısı ile faiz malın maliyetidir. Yani enflasyonun sebebi yüksek faizdir

Faizler yükseldi, maliyetler arttı ev araba fiyatları roket

ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Yeni para mı temdit mi?
    Temdit yeni paraya yapmıyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    13.000 tl kirayı alabilecekmi bakalım ,2.5 m para bugun için yaklasık 80 bin faiz getirecek dahada artabilir , + aylık 67 bin evin degeri artarsa ne ala.

8.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    Malın mı var derdin var sözünü duymamışsınız siz. Kazanç sağlayabilir fakat arsa, konut kadar bela bir şey yok. Allah kimseye o şanssızlığı vermesin. Sadece kiracısı değil, bin çeşit derdi var, tövbe edersiniz.
    Bu ara sağdan soldan tanıdık tanımadık herkes arsa pazarlıyor bana da. Abi arsa al, abi pişman olmazsın, arsa şöyle iyi yatırım böyle güzel yatırım vs vs

Sonra açıp bakıyorum sahibindendeki ilanlara, boş arsaların tamamı sanki üzerine yapı inşa edilmiş bitmiş gibi fiyatlanıyor. Bunları kim niye satın alır?

Misal aynı bölgede metrekaresi 10-15bin tl olan yerde, 1000 m2 arazi üstünde hazır villası yapılmış yer neredeyse yarı fiyatına satılıyor

Nasıl iş anlamadım

Sayfa 872/1003 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •