Originally Posted by
Zinedrimed
Borsa da şu ara yapılan yorumlar tamamen sonuca göre.
Adam faiz çok kötü diyor arkasına dün yükselmişiz bakıyorsun video çekmiş ama yeni dönemde yabancı girişiyle bla bla bla.
Onbinlerce takipçili hesap msci Turkey artışını koyuyor dövizin 5% eksi borsanın 1.5% eksi olduğu gün ve müthiş para girişi var diyor Msci da. Bunu aracı kurum elemanları millete forward ediyor. Nasıl hesaplanır ne olur fikri yok ama sonrada akşam paylaşıyor ne demiştim diye.
Çok fazla genç , bağrı açık kolay para kazanan ve üstad olan arkadaş var. Allah sonunuzu hayretsin. İnsanlar arkasında yaşa varol modunda. Kendi adıma kulağımın arkası dahil boşluk yok ama onların çeyreği iddialı yorum yapamıyorum.
Buradaki 4-5 arkadaş sosyal medyaki 100 lerce hesaptan çok daha kaliteli ve vizyoner.
Onları da gürültüde kaçırıyoruz.
Bakalım nereye gidecek bu işin sonu, kazanan haklıdır deyip hepsini tebrik edelim.
Thy ve tup hafta içi analiz yaptım burada ulan tam kademeli alım yapıcam yok hafta sonu bankalarla ilgili yeni haber gelecek dediler frene bastım , sonra öğleden sonra not artırımı , golden sacs hikayesi vs indir bindire başladılar o ara ogunun dibinde alacağım tahtaları %1 yukardan aldık.
Bakalım hafta başı duruma göre hareket ederiz.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri