Sayfa 353/662 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Sayın Depeche mode konsolide bilançoda özkaynak yöntemi modelini incelersen belki soruna cevap bulabilirsin. Benim bildiğime göre sahip olunan iştirakin ilk sahip olma değeri üzerinden bilançoda muhasebeleştirme yapılıyor ve ortaklık payı değişimleri olursa sadece rakam değişiyor. Ancak 147 iştirak ve bağlı ortaklığın her biri için farklı konsolidasyon metodu uyguluyor olabilirler. Bunu tam olarak öğrenmenin yolu Yatırımcı ilişkileri birimine mail ike sormak diye düşünüyorum. Ben bunu yapacağım , nasılsa yatırımcı ilişkileri ile son süreçlerde akraba okduk.

2. 147 şirketin işbankasının sahipliğindeki özkaynakları 25 milyar gibi düşük bir rakam asla olamaz.

3. Geçmişi bir an untalım ve yeni kurulacak şirkete tüm iştiraklerin ve bağlı ortaklıkların tüm bilanço değerleri 30.06.2023 tarihli bilanço rakamları yansıtılacağı ve bu şirketin %100 hissedarı olan İşbankası konsolide bilançoda hangi metodu kullanırsa kullansın yakın gerçek değerler olacağı için diğer özel büyük bankalardan her halukarda minimum %40 iskontolu olacağı aşikardır.

4. Şu an cep telefonu üzerinden paylaşımlar yapıyorum , fat finger hatalarım mutlaka vardır affola.

5. Bazen Cefalı abimden günlük pasta paylaşımı istiyorum , sağolasın kendisi hiç bir zaman isteğimi geri çevirmedi.

6. Ben özellikle takas dökümlerinin hisselerin nereden nereye evrildiğini görmek açısından önemli olduğu düşüncesindeyim. Bir zamanlar yabancılar BIST in yaklaşık % 65 ini domine ediyorlardı ve bıyıklı yabancı ifadesi çok yaygındı. Ancak şu an yaklaşık%30 civarına gerilediker ve bıyıklı yabancı kaldığı kanaatinde değilim. Dolayısıyla şu an görünen yabancı alışları var ise gerçek yabancıdır ve yabancının ilgi alanına giren tahtalar alum ve saklama için doğru tahtalardır.

7.  Alıntı Originally Posted by Stock trader Yazıyı Oku
    Geçmişi bir an untalım ve yeni kurulacak şirkete tüm iştiraklerin ve bağlı ortaklıkların tüm bilanço değerleri 30.06.2023 tarihli bilanço rakamları yansıtılacağı ve bu şirketin %100 hissedarı olan İşbankası konsolide bilançoda hangi metodu kullanırsa kullansın yakın gerçek değerler olacağı için diğer özel büyük bankalardan her halukarda minimum %40 iskontolu olacağı aşikardır.
    Aynı zamanda Özvarlık Karlılığı en düşük banka çıkmasın da...

8. Konsolide olmayan bilançoda bilemem ancak konsolide bilançoda şu anki konjonktürde öyle olma ihtimali çok yüksek. Level atlayıp holding gibi fiyatlanacak.

Sayfa 353/662 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •