Sayfa 982/1002 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    HJB de yatirimci sayisi artinca. Getirideki verim dustu. Tasidigi halka arz hissesi tavan yapsa bile. Fona yuzde 1.50 - 2 arasi getiri yansimiyor eskisi gibi. Ayrica IIE hisse oranini iyice azaltti yuzde 17 civari hisse tasiyor artik. Bugun hisse orani biraz daha dusecek muhtemelen , ppf gibi getirmeye baslayacak diye dusunuyorum.
    HJB nin tellifastan tarihsel verilerine bakınca, mangır giriş çıkışlarının ne kadar sert olduğu görüküyor zati... hudey hudey.... buradan bir atlı geçtiiiiiiiiiii oyyyy oyyyyyy...

köşkün tavanına çiğ köfte yapıştırmayalım beyler hoooppp, sonra itfaiye merdiveniyle zor ulaşıp temizleniyor
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Arada deprem ve seçim de var aynen.
    Ama o geçmiş düzeltme oluyor. Seçim sonrası yükselişin düzeltmesini bekliyor herkes, onu kastetmiştim.
    Bol kazançlar
    erşan, niğde kent meydanındaki saat kulesini yapıştırdığın yurttaş fellik fellik seni arıyomuş haberin olsun... bu arada ekim ayında minsk belarus'a gidiyoruz, listeye seni de yazam mı. geceler beyaz beyaz geceler ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Rpd +0,27
    fub +0,16
    mac -0,31
    yas -0,49
    rık +0,21
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

4.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Rpd +0,27
    fub +0,16
    mac -0,31
    yas -0,49
    rık +0,21
    teşekkürler. rpd çaktırmadan her hafta hisse oranını düşürüyor.

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Rpd +0,27
    fub +0,16
    mac -0,31
    yas -0,49
    rık +0,21
    Bu bilgileri nerden alıyorsunuz ?

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bu bilgileri nerden alıyorsunuz ?
    Mkk eyatırımcı sayfasında bazı fonlar fiyatları giriyorlar akşamdan oradan öğrenebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Mkk eyatırımcı sayfasında bazı fonlar fiyatları giriyorlar akşamdan oradan öğrenebilirsiniz.
    Sadece kendi portföyünüzde ki fonlarımı bakabiliyorsunuz başka fonlar da gözüküyor mu bende üye oldum bugün sabah baktığımda cuma günkü fiyatlar yazıyordu.

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Sadece kendi portföyünüzde ki fonlarımı bakabiliyorsunuz başka fonlar da gözüküyor mu bende üye oldum bugün sabah baktığımda cuma günkü fiyatlar yazıyordu.
    Sadece kendi portföyümüzde olanlardan bazılarını görebiliyoruz hepsi veri girmiyor. Bazen veri girenlerde girmeyebiliyor cuma günü de bunlardandl biriydi.

Sayfa 982/1002 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •