Sayfa 236/1001 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Motorinin 40' ı çıktı..

Yakında 52'sini de eda ederiz ..

MOTORİN ANKARA'DA 40 TL'DEN SATILACAK

Pompaya yansıyacak fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 39,5 TL'den

benzinin litresi ise 37,87 TL'den satılacak.

Zamla birlikte motorinin litresi Ankara'da ise 40 TL'den, benzinin litresi ise 38,44 TL'den satılacak.
    distance

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Yine konu dışı olacak ama Ankara'da kuruyan çok ağaç görüyorum. Ayhan Başkan Kızılay'da da gördüm baya ağaç kurumuş. Ordu evi, sıhhiye tarafına dikkat edecek olursanız 15 20 ağaç kurumuş. Konuyla ilgili kimi bilgilendirmek lazım.
    Belediyelerin parklar ve bahçeler birimleri var. Onlar ilgilenir diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Yine konu dışı olacak ama Ankara'da kuruyan çok ağaç görüyorum. Ayhan Başkan Kızılay'da da gördüm baya ağaç kurumuş. Ordu evi, sıhhiye tarafına dikkat edecek olursanız 15 20 ağaç kurumuş. Konuyla ilgili kimi bilgilendirmek lazım.
    153 ü arayın oradan şikayetinizi yazdırtın size dönerler.
    Gerçi bana bi ağacın budanmasına ilişkin talebime 6 aydır dönem yok.
    İlk Yazdırdığımda 2 gün üst üste mesaj attılar. Sonra unuttular gittiler ağaç halen duruyor
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Mavideniz35 Yazıyı Oku
    Motorinin 40' ı çıktı..

Yakında 52'sini de eda ederiz ..

MOTORİN ANKARA'DA 40 TL'DEN SATILACAK

Pompaya yansıyacak fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 39,5 TL'den

benzinin litresi ise 37,87 TL'den satılacak.

Zamla birlikte motorinin litresi Ankara'da ise 40 TL'den, benzinin litresi ise 38,44 TL'den satılacak.

Petrol ve Enerji fiyatları önümüzdeki günlerde bir miktar daha da artacak muhtemelen.

Düşmesi için sebepler;

Global resesyon ve büyümenin düşmesi devam.

FED in faiz artışa devam etme ihtimali

Artması için güncel sebepler:

Nijer uranyum satış fiyatını 0.80 den 200 euro ya çıkardı.

ABD stratejik petrol rezervleri tarihin en dip seviyelerine indi.

OPEC maliyet kurtarmadigi için petrol arzini azalttı.

Yeşil Enerji projelerinin verimsizligi artti.

5.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    ...

OPEC maliyet kurtarmadigi için petrol arzini azalttı.
    maliyet kurtarmıyo pek olmamış üstadım

usta bize gelişi bu gibi

6. Biz mi ileriden gidiyoruz, millet mi geriden geliyor...çözemedim. Aynı şeyleri herkes bi şekilde görüyor.

1 veya 2 tık daha kuvvetli faiz artarsa...ana denklem kökünden değişebilir...hala başabaş veya negatif olur belki ama malum kitle psikolojisi...erken tetiklenenler...daha net tablo görmek isteyenler...geç ikna olanlar...çeşit çeşit yaratmış Mevlam...bugünü milat kabul edip sonrasını hesaplamak başka, dünü de ilave edip ortalamaya vurup bileşik bakmak başka. KKM cilere %50 teklif ediliyormuş...beklentiye göre de %63 bileşik gerekiyormuş...eh hemen hemen aynı şey ikisi de.

Bu saatten sonra, sandalyeye totoşun kenarıyla oturmakta fayda var bence....neye dayanarak bunu söylüyorum...elbette sandalyenin sol kolçağına dayanarak

Gelecek öngörülemez...lakin öte yandan da; benim yarim gelişinden bellidir, tam son anda sola/sağa sapmazsa, şimdilik dosdoğru bana doğru geliyor....misalen...ihtimal ayıklıyoruz, hala sağa sola sapabilir mi? Olabilir niye olmasın, son anda kafasını çelerler, nikahı basmadıktan sonra seçenekleri var hala, ne demişler gelin ata binmiş

7. TOGG...3.7 milyar dolara mal olmuş (?)

Demek ki, 100 milyar dolarlık, 'Cumhuriyet kazanımlarını' özelleştirdiğimizde, parayı betona gömüp buharlaştırmasaymışız,

27 tane TOGG yapabilir mişiz...tiko para...

Hadi yarısını da uzun vadeli borçlanarak yapsaymışız...

54 tane...amanın

Sanayileşme sanayi devrimi...al sana devrim...Erbakan Hoca iyi eğitememiş 'bunnarı', ne diyodu en son rahmetli, timsahın alt çenesi, üst çenesi???

8. CHP nin seçmen kitlesiyle bağlarını güçlendirmesi, güvenini yeniden kazanması gerektiği doğru. Hepimiz hayal kırıklığına uğradık. Belki kitle önüne daha erken çıkıp kendimizi anlatmamız gerekirdi. Belki geciktik. Ama önce il başkanlarımız, sonra belediye başkanlarımız ve parti meclisimizin fikrini almak istedik; yani parti kurullarına gittik.

CHP tartışarak güçlenen bir parti olmuştur. Türkiye nin içinden geçtiği bu sıkıntılı dönemde umutsuzluğa düşmememiz gerekir. CHP, kurucumuz Atatürk ün dediği gibi -Memleket ve milletin her türlü dayanaktan mahrum bırakıldığı, uğursuz bir hengâmenin yaşandığı- dönemde umut ışığı yakmış olan partidir. Biz de bu ilkeden vaz geçmedik, vazgeçmiyoruz.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

Sayfa 236/1001 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •