Sayfa 248/1001 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    aşil abi ben vazelin kokusu alıyorum

sizinki balataysa iyi
    Valla ben gördüğümü sayarım/yazarım...hala eksik gibi bu dalga..son bi defa fışkırtmalı...

Hani çövdürürsün şar şar şar, tutmuşundur akşama kadar eve gidince şaapayım diye...en son ıkınarak bir iki defa daha fışkırtırsın ya...onun gibi

Bu arada ökonomi git gel 6 saat...Ha Naci ha Memet...

Epistomolojik bir sokuş yaşadığımızla kaldık...

Fakirler ölsün...Hobin Rood...fakirden alan zengine veren...iş poha sarınca faturayı gene fakire kesen...yaşasın kötülük...oğlum bi kedi getir ordan da keselim ayin yapalım...ameno...

2. Sonlanan diyagonale evrilme ihtimali...soru işareti koyduğum yer düzgün sayılamıyor...düşüş de henüz üçlü, en azından beşliye dönmeli...vaziyeti umumiye...olursa 19-21 Eylüle zamanca genişler...

Tabi bi ihtimal çıkış bitmiş de olabilir...biraz kısa kalmış olur...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bugün Küçükçekmecede bir belediye otobüsündeyken okulun önündeki duraktan bir sürü öğrenci bindi. 2 tane 14-15 yaşında orta(veya lise bilemiyorum) öğrencisi kendi aralarında borsa konuşuyorlardı.

Herhalde anne babalarının banka hesabından tarkim arzına girmiş biri, 2 lot gelmiş, çok şey bekleniyormuş tarkimden, öteki de bilmem ne enerji almış bin liralık filan böyle böyle yol boyunca konuştular.

Bu yaştaki çocuklar bile artık borsada, nereye gidiyor bu borsa bilemiyorum, umarım kötü bitmez sonu....
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Valla ben gördüğümü sayarım/yazarım...hala eksik gibi bu dalga..son bi defa fışkırtmalı...

Hani çövdürürsün şar şar şar, tutmuşundur akşama kadar eve gidince şaapayım diye...en son ıkınarak bir iki defa daha fışkırtırsın ya...onun gibi

Bu arada ökonomi git gel 6 saat...Ha Naci ha Memet...

Epistomolojik bir sokuş yaşadığımızla kaldık...

Fakirler ölsün...Hobin Rood...fakirden alan zengine veren...iş poha sarınca faturayı gene fakire kesen...yaşasın kötülük...oğlum bi kedi getir ordan da keselim ayin yapalım...ameno...

Nağci , Baron Cemil ın Konseyi'ne girmiş Cemil ile Naci, Yağbal olmuşlar ...

Bence de fışkırtmadan önce iyice bi tutuyor Pala ki kuvvetli fışkırtsın ama belli de olmaz yüce konsey palaya yeter fışkırttığın derse içinde tutabilir son dalgayı ....
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Türkiye'de sanayi üretimi 13 ayın en yükseğinde

TÜİK verilerine göre, sanayi üretimi yıllık bazda yüzde 7,4 artarken, aylık olarak yüzde 0,4 düşüş gösterdi.

Bak sen.!!!!

Bir türlü cari açık kapanmıyor.!!!
    Göbekten .!!!!
    100 birim ihracat için.!!!
    80 birim ithalata göbekten bagımlı.!!!

Ürettiğinden fazla tüketen ülke çökmeye.!!!
    Kapalı kapılar ardında
    Dış güçlerden.!!!!
    Emir almaya .!!!
    Papaz elbisesi giymeye mahkumdur.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Şimdi blombergde gördüm yanlışmı okuyoru dedim ve senin mesajınada bakınca aynınolduğunu gördüm.
    Son 13 aylık veri diye veri olur mu. Geçen aya göre, geçen yılın aynı ayına göre, Yılbaşına göre ve son 12 aya göre diye verilir istatislikler 13 ay ne demek ya düşüş bu ay geçen 13 ay önceki aya göre daha az olduğu için son 13 ayın en yükseği demişler
    İş iyice şaklabanlığa döndü
    Yakında saatlik bakmaya başlarlar
    bir halt olacağı yok.

Çak zamları Maliyet artsın ;

Çak Dolara Maliyet artsın ;

Çak emekliye alım gücü düşsün ;

Dünyanın en pahalı malını üret ;

sonra da de ki üretim düştü a.q

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bugün Küçükçekmecede bir belediye otobüsündeyken okulun önündeki duraktan bir sürü öğrenci bindi. 2 tane 14-15 yaşında orta(veya lise bilemiyorum) öğrencisi kendi aralarında borsa konuşuyorlardı.

Herhalde anne babalarının banka hesabından tarkim arzına girmiş biri, 2 lot gelmiş, çok şey bekleniyormuş tarkimden, öteki de bilmem ne enerji almış bin liralık filan böyle böyle yol boyunca konuştular.

Bu yaştaki çocuklar bile artık borsada, nereye gidiyor bu borsa bilemiyorum, umarım kötü bitmez sonu....
    Tulip Mania Lale çılgınlıĝı dönemine giriyoruz.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şimdi blombergde gördüm yanlışmı okuyoru dedim ve senin mesajınada bakınca aynınolduğunu gördüm.
    Son 13 aylık veri diye veri olur mu. Geçen aya göre, geçen yılın aynı ayına göre, Yılbaşına göre ve son 12 aya göre diye verilir istatislikler 13 ay ne demek ya düşüş bu ay geçen 13 ay önceki aya göre daha az olduğu için son 13 ayın en yükseği demişler
    İş iyice şaklabanlığa döndü
    Yakında saatlik bakmaya başlarlar
    13’ün tersi 31.
    Ondandır.

Sayfa 248/1001 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz