hisseniz güzel çýkýyor arkadaþlar hayýrlý uðurlu olsun...son bir iki haftadýr benim hisseler de biraz durgun hatta endeksin de etkisi ile düzeltmede...elimde daha önce bulunan toaso ve yeotk i satýp acemþahýn hisselerinden birine koymak isterdim ama diðer üçü olan kocaer ,brlsm ve atatp ye dokunmazdým...
acemþahýn hisselerinden hiç birini almadým dostlar elimde de yok...

ama alsaymýþým kar edecekmiþim...acemþah kaliteli bir temel analizcidir hisselerini aylarca araþtýrýr öyle almaya karar verir...o yüzden de acemþahýn ben 44 ten aldým demesine açýkçasý ben inanamýyorum...acemþah gibi borsanýn kurtlarýndan birinin yýlbaþýnda 10 tl olan bir hisseyi 44 tl den alabilecek kadar bönkör olabileceðine ihtimal vermiyorum...imzasýnýn altýndaki 2 milyar dolar cümlesi de beni korkutuyor açýkçasý...44 tl acaba aldýðýný açýkladýðý tarih mi ?? yoksa gerçekten de aldýðý tarih mi ?? ben karar veremedim..
gentaþta satýþ hedefim 50 tl dir deyip yüzde yüz karý gördükten sonra 7,00-8,00 aralýðýndan satan birinin kayýðýna açýkçasý binmeye ben cesaret edemiyorum...bu borsada saðlam kalan tek bir kulak arkasý kalmýþken ben bu riske giremem...adým keko ama adým gibi saf deðilim...
geçmiþte acemþah ustayý bu güven zedeleyen davranýþlarýndan dolayý çok eleþtirmiþtim...kendisi de bunlarý hatýrlayacaktýr.. sonuçta ben onun hisselerini almam ama onu okumayý seviyorum...bakýþ açýsýný ,araþtýrmasýný bir çok kiþinin ufkunu açan düþüncelerini beðeniyorum..onu da bu yönünden dolayý taktir ediyorum..bu yüzden de her temel analizcinin acemþah ustadan öðreneceði çok þey var diyorum...
almayýþýmýn gerekçelerini söyledim...tabi sonuçta hisse de çýkýyor...baþarýnýn olduðu bir þeyi ben alkýþlarým...ben almayacam ama onu da okumaya devam edeceðim...gönlüm sizlerle..umarým güzel kazanýrsýnýz..ben sizlere baþarýlar diliyorum..
Yer Ýmleri