Sayfa 391/1001 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Bilanço rakamına göre USD bazlı altın ons üretim maliyeti analizi yapmak yanıltıcı olabilir. Sonuçta bazı giderler şişirilebilir. 2022 yılı ortalama altın ons üretim maliyeti 1250 USD seviyesindeydi.
    O dediğin rakam AISC. Altın madencileri külli zararda. Çoğu iflas edecek. Onlar iflas edince de arzı iyice azalacak. Tekrar ralli başlayacak. 2024 Q1. Yani 2024 ilk çeyrek. Altın şu anda tarihi alım fırsatları vermeye başladı. Pandemiden önce sürdüler aşağı sonra mal kalmadı. Ondan sonra durmayan ralli başladı. Altın 1750$ civarına gelirse her şeyimi satar altına geçerim. Tek bir saniye bile düşünmem. Altın üretim maliyetine yaklaşırsa düşünmeden alırım.

LBMA stoklarına bakarsanız tedarik düşüş trendini çok net görürsünüz. Tedarik belli bir seviye altına gelince Altın da mal kalmıyor ve SOKAÇU aşaması başlıyor. Şu anki düşüş fake. Mal azaldı. Olmayan malın sanalını satamazlar. SOKAÇU acımaz.

https://www.lbma.org.uk/prices-and-d...don-vault-data

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sayın başkanım,

Tavsiye ettiğiniz zeytinyağı bugün ulaştı bana. Tadını çok beğendik, mis gibi zeytinyağı kokuyor.
    10 litre daha sipariş vereceğim. De 1.800 TL olmuş. 1.200’e almıştım.
    Size teşekkür ederim.
    Selamlar.
    Arabanın triger seti, v. kayışı gibi şeyleri internetten sipariş ederken, arada zeytinyağını unutup gitmişim, treni kaçırdık.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. FED 30 yıllık %4.75 oldu. Sokaçu acımaz. Yıl sonu hedefim %6 üstü.

https://www.cnbc.com/quotes/US30Y

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Arabanın triger seti, v. kayışı gibi şeyleri internetten sipariş ederken, arada zeytinyağını unutup gitmişim, treni kaçırdık.
    Vay mk.
    Yeni sezon olduğu için mi % 50 fiyat artmış bilemedim.
    1.200’e aldıklarımın son kullanma tarihi 05.09.2024 yazıyor.
    1.800 TL’den yeni siparişi vermedim. Arada bakarım belki yine 1.200’den verirler.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sayın başkanım,

Tavsiye ettiğiniz zeytinyağı bugün ulaştı bana. Tadını çok beğendik, mis gibi zeytinyağı kokuyor.
    Size teşekkür ederim.
    Selamlar.
    https://www.mismarsanalmarket.com/Us...2971071107.jpg

Bu nedir?
    Konu ile alakası?

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sayın başkanım,

Size teşekkür ederim.
    Selamlar.
    Zeytinyağı aroması nedir?

Zeytinyağı Aroması nedir? Özellikle gıdalara Zeytinyağı kokusu ve tadını kazandırmak amacıyla kullanılmaktadır. Haliyle koku ve tat verici özelliğe sahip bileşenlerden oluşan karışımdır. Aromalar, gıda ve ilaç endüstrilerinde son üründeki istenmeyen tat ve kokuyu maskelemek amacıyla da kullanılmaktadır.

Tuz ruhu testi yap.!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    O dediğin rakam AISC. Altın madencileri külli zararda. Çoğu iflas edecek. Onlar iflas edince de arzı iyice azalacak. Tekrar ralli başlayacak. 2024 Q1. Yani 2024 ilk çeyrek. Altın şu anda tarihi alım fırsatları vermeye başladı. Pandemiden önce sürdüler aşağı sonra mal kalmadı. Ondan sonra durmayan ralli başladı. Altın 1750$ civarına gelirse her şeyimi satar altına geçerim. Tek bir saniye bile düşünmem. Altın üretim maliyetine yaklaşırsa düşünmeden alırım.

LBMA stoklarına bakarsanız tedarik düşüş trendini çok net görürsünüz. Tedarik belli bir seviye altına gelince Altın da mal kalmıyor ve SOKAÇU aşaması başlıyor. Şu anki düşüş fake. Mal azaldı. Olmayan malın sanalını satamazlar. SOKAÇU acımaz.

https://www.lbma.org.uk/prices-and-d...don-vault-data
    Valla mı? Altın madencileri zararda demek O yüzden yana yakıla kapasite artışına gitmek için onlarca proje sırada ve devletler bu işi özel sektöre kaptırmak istemiyor.

Öyle 1750 USD lik bir maliyet yok, ayrıca AISC toplam maliyetin aşırı büyük bir kısmı. Şuan ons maliyeti 900 USD seviyesinde olan üretici de var 1850 USD de. Ortalamayı analiz etmedim ama 1250-1300 USD vardır tahminen.

O rallinin zamanlaması DXY, US faizi ve US 10 yıllık fiyatına bakar çünkü kaldıraçlı pozisyonların maliyeti yükselir, aklı başında hiçbir fon kaldıraç sebepiyle altında taklaya gelme riskini almaz, gerisi boş.

Ben yüzde 75 lik bir kısımda gram altındayım 2024 son çeyreğine planlamayı yaptım. FED sapıtmaz ise plan tutar ama ABD tarafı karışır veya Powell sıçtık hadi birde sıvayalım moduna girerse Ons fiyatından bir cacık olmaz.

Sayfa 391/1001 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •