Sayfa 640/1001 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Ortaklarına ,''Pamuk eller cebe '' Düdügünü öttürmek için hazırlık yapıyorlardır.:-)))
    TS daha yükselmeden pamuk eller cebe dediler,GS bundan farklı değildi,ama hiç olmazsa fiatı bundan daha iyi sayılır

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Togg araçlarla ilgili çok fazla sıkıntı duyuyorum. Çoğunluğu da yazılımla ilgili gibi görünüyor. Zamanla çözeceklerdir.
    Öte yandan trugo markasıyla çok ciddi şarj istasyonu yaptılar, o konuyu takdir ediyorum.
    Bu cumartesi günü, Citroen C4 elektrikli araçla yolculuk ettim.
    500 kilometrelik bir yolculuğumuz oldu.
    3 kez yolda şarj molası verdik (30'ar dakikadan 1,5 saat)
    Şarj %20'nin altına, %80'in üstüne çıkmasın demişler.
    Şarjlardan birinde, yanımıza bir TOGG yanaştı.
    Kısa bir konuşma yaptık.
    Aldığına çok pişmandı, sürekli sorunlar yaşıyormuş.

Ben bu elektrikli araç mevzusunu tam anlayamadım.
    Arkadaş, KW şarj ücreti 7,5 TL ödedi.
    Evde kendin şarj edersen, daha ucuz oluyormuş.
    LPG'ye göre çok fiyat avantajı yok gibi.

Elektrikli araçlar şehir içinde tutabilir ama şehirler arası yollarda, Türk halkı pek tercih etmez bence.
    Şu anda motorin, benzin çok pahalı olduğu için, yakıt avantajı var ama arkadaş 1,5 milyon TL'ye almış bu aracı.
    Kaç senede amorti edecek ?

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    15 dakikada 1.200 TL topladı
    İzmir'in Konak ilçesinde zabıta ekipleri tarafından yakalanan bir dilencinin üzerinden 1.200 TL nakit para çıktı.
    Yakalanan dilenci, paraları 15 dakika içerisinde topladığını söyleyince zabıta ekipleri şaşkına döndü.

Ne arsa, ne konut, ne borsa,
    En karlı yatırım allah rızasında

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Rus milyarder Andrey Molchanov ait 74 metre uzunluğundaki Cayman Adaları bayraklı Aurora'ya, Fethiye limanında, İzmir'den getirilen 100 bin litre yakıt ikmali karadan gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 milyon 700 bin TL değerinde döviz bıraktığı öğrenilen Aurora ortalama 18 deniz mili hızıyla ilgi toplayan 6 lüks kamarasında 12 konuk ağırlayabilen oldukça dikkat çeken özelliklere sahip mega yatlar arasında gösteriliyor.

Peki, 100.000 litre mazotu, traktörcümüz, kamyoncumuz yada halk otobüscümüz alsa, kaç para ödeyecekti ???
    4 milyon TL

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Penta,Karye,Huner,Sasa,Manas,Hektaş,Mazhar,Hdfgs.E uren,Rtalb...
    Bu yıldan da; Burce,Zedur,Yünsa,Eplas,Forte,Burva,Konka,Quagr.Br san..
    Teşekkürler.
    Bi inceleyeyim

6. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde saat 08.30 itibarıyla, 13 bin 440 güvenlik personelinin katıldığı 466 terörle mücadele operasyonunun yürütüldüğünü açıkladı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Bu cumartesi günü, Citroen C4 elektrikli araçla yolculuk ettim.
    500 kilometrelik bir yolculuğumuz oldu.
    3 kez yolda şarj molası verdik (30'ar dakikadan 1,5 saat)
    Şarj %20'nin altına, %80'in üstüne çıkmasın demişler.
    Şarjlardan birinde, yanımıza bir TOGG yanaştı.
    Kısa bir konuşma yaptık.
    Aldığına çok pişmandı, sürekli sorunlar yaşıyormuş.

Ben bu elektrikli araç mevzusunu tam anlayamadım.
    Arkadaş, KW şarj ücreti 7,5 TL ödedi.
    Evde kendin şarj edersen, daha ucuz oluyormuş.
    LPG'ye göre çok fiyat avantajı yok gibi.

Elektrikli araçlar şehir içinde tutabilir ama şehirler arası yollarda, Türk halkı pek tercih etmez bence.
    Şu anda motorin, benzin çok pahalı olduğu için, yakıt avantajı var ama arkadaş 1,5 milyon TL'ye almış bu aracı.
    Kaç senede amorti edecek ?
    citroen c4 piyasadaki batarya kapasitesi en düşük araçlardan biri.menzili şehiriçinde 300 km civarı şehriler arasında 200 lere iniyordur. Bende tesla var evde şarj ediyorum, menzili 565 km teorik. pratikle 110-120 hız ve klima açık haliyle bile 450 ün altına düşmez. dediğiniz yolu tek şarjla gider.
    evden şarj ile km başı tüketim değeri 30 krş gibi.
    Türkiyede bir aracın ortalama günlük kullanımı 35 km imiş. Yılda 1-2 kez şehirlerarası giderken biraz zahmetli olsa da şarj istasyonları arttıkça elektrikli araç kullanımı her türlü cazip olur.Her araç ağırlıkla şehir içinde kullanılır.
    TOGG özeline gelirsek yazılımsal sıkıntıları olduğunu biliyorum, onları çözerler 1 yıla kadar. 1.5 milyon fiyat da normal bence bugün benzinli opel astra 1.5 milyon TL olmuş elektrikli togg 1.5 milyon gayet normal. Tesla 2.4 milyon ama 514 beygir gücü sunuyor. Bu gücü sunan fosil yakıtlı araçların fiyatı ne kadar onunla kıyaslamak lazım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 640/1001 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •