Sayfa 64/1012 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Vermezler. Verdilerse ama basarlar. Vermediler ise sürerler. Mutlaka çoğunluk kaybeden
    Alıcı bulsalar verirlerde parası çok olan alıcı yok.
    Veremezler dayu, bistti alıcak o kadar para yok kimsede
    Hani derler ya bistte giriş olur çıkış olmaz deye, işte o hesap
    Biraz verelim diyorlar piyasayı kırmızıya boyuyorlar ama alıcı olmadığı için gerisin geri yukarı fışkırttırıyorlar, dönülmez akşamın ufkundayız vakit çok geç
    Trader; hisseyi sabah alır akşam pazarı olunca geri verir. Der ki benim işim pazara kadar
    Yatırımcı, yanlış giden spekülasyon sonucu oluşur.
    Der ki benim işim pazara kadar değil mezara kadar

Ariston abinin verdiği tabloda yaşı büyük 75 yaş üstü portföy ağırlığının fazla oluşunun sebebini sanırım bulduk
    Hamdım Piştim Yandım

2. Yatırım parasını ayrı hesapta tutmak lazım. Günlük alım satım ayrı bir uğraş.

Tasarruf da başka bir alan. Tasarruf le önce yatırım yapacak para bulunmaya çalışılır.

Yatırımcının evi, yazlığı, çift arabası vs vardır, ekstra parayı değerlendiriyordur.

Tasarrufçu yatırımcı olmadan önce ev araba vs ihtiyaçları için para biriktirmesi lazım.

İnsan ömrü az olduğu için ister istemez agresif trade işlerine giriliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    sorma
    3-4 iyi pırasa bulursan yaz
    kredi kartı geldi, ödüyecek nakit yok
    pırasa her zaman bulunur abi.... TL bazlı x10, x8 ne tür olsun özel seri organik dolar bazlı x12 geldi.. almayan bin pişman.. ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Yav ne yükseği daha 10 binlerde karpus kesecektik😁
    6XX diyordun.. 10x mi oldu şimdi
    karpuz mevsimi geçti.. hamsi başladı.. iddia zamanı

5. zined ustanın yazdıklarina ilave grafiksel hosuma gidenler tav sahol sise falan var.. yan tahta var... sahidabinin yazdığı doholu de begendim..hisse beğenme seçmede sıkıntı yokta endeks grafiğini beğenemiyorum bir türlü ) .. beğensem bugün banka alırdım almadım/alamadım... sattığım yerlerin % 2 - 3 aşağısına geldiler ...

hayırlısı kısmet sağlık olsun.ytd...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6. Sizler belki memedabiyi hatırlamazsınız. Eskiden teknik analizin kitabını yazan bir üstatdı hatta ta nın mucidi Fibonaccinin amcaoğlusu ta ki 2 taleden yılanoğlusunun ipi elinden kaçırdığı 2013 yılına kadar teknik analizin üstadıydı. Ne olduysa o yıldan sonra oldu aradan 10 yıl koca bir 10 yıl geçmesine rağmen yılanoğlusunu bir daha yakalayamadı.
    Bende battım o da battı.
    Memedabi her gelişinde yılanoğlusu tısır tısır tısladığı kulağımdan gitmiyor.
    O yüzden vob yapman diyor, yılanoğlusunu asla yenemezsiniz diyor.
    Ve ben artık eskiden 100 kaplan gücündeydim artık 222 yılanoğlusu gücündeyim
    Düş dow düş
    Şırıl şırıl düş
    Hamdım Piştim Yandım

yurtdışı göçmüş... bizimkine bak.. nerede tutuyor tahtayı

düşemez hale getirdi yine.. gördüğü her fırsatta yukarı sürmeye çalışacak

SAHOL cüleri de uyarmıştık.. ''ondan kağıt olmaz KOÇ alın '' deyu

8.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    pırasa her zaman bulunur abi.... TL bazlı x10, x8 ne tür olsun özel seri organik dolar bazlı x12 geldi.. almayan bin pişman.. ..
    dur şimdi yazma, şu an nakit yok

Sayfa 64/1012 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •