Sayfa 404/661 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 5287 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Hayirli olsun.

İş Bankası, "iştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme" hakkındaki kararı doğrultusunda SPK'ya başvurdu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    arkadaşlar, kusura bakmasın kimse ama böyle önemli bir gelişme gazetelerde haber olurdu. iş bankası holding oluyor, kuruluş işlemleri için müracaatlar yapıldı vs. diye haber çıkmaz mıydı ? hissede açılışta tavan olurdu ki şuan ki eşleşmelerde böyle bir hava yok. yatırım tavsiyesi değildir...
    bunlar yine cok iyi günler
    buralar dutlukken
    kendimiz calar
    kendimiz oynardik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    SISE'de bi karin agrisi mi var yoksa IS Bank Holding NAD degerlemesinde degeri düsük hesaplansin diye (ki beklerim) mi basiyorlar bilemedim

yatirim tavsiyesi degildir

4. arkadaşlar borsa tarihinde hiç bir hisse göstere göstere gitmemiştir, gitmez.. bu iş bankası içinde geçerlidir, borsadaki diğer hisseler içinde geçerlidir.. hisseyi yürüten küçük ve orta boy yatırımcı da değildir.. büyük gruplar hisseye girmeden hisse gidemez. iş bankasının yeni bir yapılma içerisinde olduğunu cümle alem biliyor. bu hisseyi göstere göstere götüremezler.. hazmede hazmede günden güne yükseliş olacaktır.. kimse böyle tavan tavan beklemesin.. yatırım tavsiyesi değildir.. benim şahsi görüşümdür, beni bağlar....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385

Alintidir. Bank of America'nin Mehmet Simsek ile gorusme raporu. Degisik fon yoneticililerinin ne dedigini de belirtmis.
    Taht isi boyle. Sabah aksam bir yere saldirip yatirimciyi kacirip yandasina transfer ettikten sonra mallari simdi ABD yollarinda.

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    arkadaşlar borsa tarihinde hiç bir hisse göstere göstere gitmemiştir, gitmez.. bu iş bankası içinde geçerlidir, borsadaki diğer hisseler içinde geçerlidir.. hisseyi yürüten küçük ve orta boy yatırımcı da değildir.. büyük gruplar hisseye girmeden hisse gidemez. iş bankasının yeni bir yapılma içerisinde olduğunu cümle alem biliyor. bu hisseyi göstere göstere götüremezler.. hazmede hazmede günden güne yükseliş olacaktır.. kimse böyle tavan tavan beklemesin.. yatırım tavsiyesi değildir.. benim şahsi görüşümdür, beni bağlar....
    Yanliz boyle bir olay 100 senede bir oluyor. Onemli yani. Ustune ustluk bir de kasaya devasa para girecek halka arzdan.

Sayfa 404/661 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •