Hayirli olsun.
İş Bankası, "iştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme" hakkındaki kararı doğrultusunda SPK'ya başvurdu
![]()
Hayirli olsun.
İş Bankası, "iştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme" hakkındaki kararı doğrultusunda SPK'ya başvurdu
![]()
SISE'de bi karin agrisi mi var yoksa IS Bank Holding NAD degerlemesinde degeri düsük hesaplansin diye (ki beklerim) mi basiyorlar bilemedim
yatirim tavsiyesi degildir
arkadaşlar borsa tarihinde hiç bir hisse göstere göstere gitmemiştir, gitmez.. bu iş bankası içinde geçerlidir, borsadaki diğer hisseler içinde geçerlidir.. hisseyi yürüten küçük ve orta boy yatırımcı da değildir.. büyük gruplar hisseye girmeden hisse gidemez. iş bankasının yeni bir yapılma içerisinde olduğunu cümle alem biliyor. bu hisseyi göstere göstere götüremezler.. hazmede hazmede günden güne yükseliş olacaktır.. kimse böyle tavan tavan beklemesin.. yatırım tavsiyesi değildir.. benim şahsi görüşümdür, beni bağlar....
Alintidir. Bank of America'nin Mehmet Simsek ile gorusme raporu. Degisik fon yoneticililerinin ne dedigini de belirtmis.
Taht isi boyle. Sabah aksam bir yere saldirip yatirimciyi kacirip yandasina transfer ettikten sonra mallari simdi ABD yollarinda.
Yer İmleri