Sayfa 445/1012 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: Viop LV

1. Emperyalizmin oyunu bunlar... Şu adamları evinizde misafir etmek ister misiniz bu özgürlük mucahidlerini. Videoda kadınlara dokunmuyoruz diyorlar peki o kadınlar esir olmaya koşa koşa koşa mi gelmisler? Sormuşlar mi o kadına eve gitmek ister misin diye? Harp harp edenlerle yapılır. Bizim kurtuluş savasini örnek gösterecek bir durum yok. Yunan bayrağını ezdirmeyen, kaldıran bir adam vardı başımizda. Hemen de siyonist damgası yapistirilmaz. Başlarım İngilizi de, Arap i da, İsrail i de.. ne bu yaaa...
    Katar da olayları izleyip namaz kılan, sonra da İstanbul da olan Hamas lideri bile bu kadar savunmaz herhalde ..
    İsrail in de canı cehenneme lakin onu bunu öldüren bu adamlarin da... Benim memleketim bana yeter.. bıktık bu ümmetten yeter daaa
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    aynen katılıyorum
    iki ucu boklu değnek
    illa bi taraf olacağız
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 8.675 flat aşağıdan alıcıyım verirse.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İSRAİL KANUNLARINA GÖRE onların hepsi asker...Bay-bayan...Çocuklara karşı yapmazlar..Onlara zarar vermediklerinin videosunu bu gün yayımladım..İSRAİLİN RUTİNİ OLAN bir olay bu.Hem de yıllarca..Onu hiç kınadın mı?
    çocuklara yapmazlar mı
    çocukları kamyonlarla tavuk taşıyan küçük kafeslere basıp sergiledikleri videolar ne olacak
    send evicdanı sağlam karartmışsın eskiden böyle değildin
    bir halt olacağı yok.

4. şu ana kadar yürütülen politika doğru.

Ben buna bakarım yapabileceğimiz tek şey de bu zaten.

Ülke olarak itidal diyoruz. Görüşelim diyoruz. Biz araya girelim diyoruz. Bunlar doğru hamleler....

Asalım keselim desdur verelim falan diyen ğeri zekalıların da bunları söylemek hakkı tabiii...

Bir köşede zırvalamalarında puroblem yok..

Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    8.675 flat aşağıdan alıcıyım verirse.
    Tebrikler....

6.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    pkk'yı korumak için gelmiş olamazlar mı?
    Beyaz Saray'ın resmi internet sitesinde dün şöyle bir bildiri yayınlandı;
    https://tr.euronews.com/2023/10/13/b...nligine-tehdit
    olamaz.. pkk/ypg korumak için 3 tane uçak gemisi yolluycan, akla mantığa aykırı

ortada israilin beka meselesi var.. daha şimdiden 1000 kusür israilli ölmüş, abicim bu herifler 1 esir asker için 2000 filistinli salmışlardı, 2 asker öldü diye binlerce insan-hayvan öldürmüşler, muazzam yıkıcı bi savaşı göze alışlardı.. ne demek 1200 israilli öldü, çok travmatik ortalama bir israilli için, o demir kubbe kevgire döndü.. bunu hamas yaptı, ki hizbullah -hamas x100.. korku dağları aştı, pkk kimmiş mendil gibi buruşturup atabildiğin ucuz bi asset.. uçak gemisi dioruz, hem de 3 dene

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    PETKM,sağlam gidiyor...Yoksa O KAĞIT o mu?

israilli sağcılar hayatlarının en mutlu günlerini yaşıyordur. ben gurion mezarında sonunda rahat etmiştir.

iran habire olayı kaşıyıp petrol fiyatları artsın diye bekliyor.

olayların tek kaybedeni filistin halkı. artık yakın gelecekte bağımsız bir filistin imkansız. çok net ve haklı tezlerle uluslararası kamuoyunun desteğini alırken bile ülkelerine kavuşamadılar.

bundan sonra 50 yılda bile çok zor.

Sayfa 445/1012 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •