Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
bu saatten sonra oztrak 7 değil 17 özgür 6 değil 16. donem MV seçilse de, KK 100 yaşına kadar da orada otursa benim umrumda olmaz tartışmam da kişiler örnek sadece onları yazmakla da uğraşamam kulak arkası da gitti artık yapacak bişey yok, alabilen zevk almaya başlasın bence
ama millet makam para şan şöhret kazanırken kimseyi kırmayın derim gene de selametle
Siz ticaretle uüraşan birisiniz..Bir anlaşmanız var tam mal teslimi yapacaksın adam sana silah çekip paramı ver malı istemiyorum derse
Meral tabanına KK ye oy vermeyin dedi...Bunu da derin abiler ve 5 li mütehit görüşmelerini yaptıktan sonra yaptı...
İşin gerçeği KK yı hem CHP hemde diğer kesim içinde örgütlenmiş tüm derin yapılar CB olmasını istemediğinden güzel bir tiyatro oynatıldı...
Şimdilik Reis ile idare edeceksiniz...
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
meralin partisinde benim akrabam var 5 yıl önce aday olduğu seçimde şu konuşmayı aktardı
çocuklar son araştırmada % kaçtayız diye soruyor seçimden 10 gün önce merak, % 7 civarı efendim diyorlar
tamam daha fazla asılmaya gerek yok diyor meral, akrabam o gün anladım ki bütün dert tayyibe %50'yi garantilemekti diyor..
Yer İmleri