Sayfa 584/1001 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    En komiğide şu seneye kadar akp seçmenine koyun diyen chp seçmenlerinden son seçimden bu yana tek koyun benzetmesi görmedim.neden acaba....
    Sen görmezsin.!!!

Yedigin kol gibi kazıkları.!!!

Daha bu günler iyi günler.!!!

Sen dondurmaya yemeye devam et.!!!

Koyun sütünden mi???
    Keçi sütünden mi???
    Sana uyar.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    yaşa reha abi

abi körü körüne kimseyi savunmayın gerçekten ne kendinizi ne başkasını kırın benden tavsiye

içinde bulunduğumuz durumda siyasetçinin iktidarın muhalefetin , seçmenin, gazetecinin vs. herkesin parmağı var kimseyi soyutlamayın bence

ama gene de herkes kendi bilir.
    bu saatten sonra oztrak 7 değil 17 özgür 6 değil 16. donem MV seçilse de, KK 100 yaşına kadar da orada otursa benim umrumda olmaz tartışmam da kişiler örnek sadece onları yazmakla da uğraşamam kulak arkası da gitti artık yapacak bişey yok, alabilen zevk almaya başlasın bence

ama millet makam para şan şöhret kazanırken kimseyi kırmayın derim gene de selametle

Bir si ktir git, Kudüs Hataydan 500 km. ötede bir zahmet git kurtar...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ne yapsın kadın, benim ve kk gerçeğini gören yüzbinler gibi önceden uyardı, masayı dağıtma blöfünü bile yaptı yanlış adam aday diye.halen gelip kk savunuyorsunuz ona üzülüyorum.bir seçim düşünün 80 milyon içinde kim aday olsa kazanacakken ,kazanamayacak tek kişi kendini zorla aday yapıp bana oy vereceksiniz dedi.tıpış tıpış gidip verdik.
    Siz ticaretle uüraşan birisiniz..Bir anlaşmanız var tam mal teslimi yapacaksın adam sana silah çekip paramı ver malı istemiyorum derse

Meral tabanına KK ye oy vermeyin dedi...Bunu da derin abiler ve 5 li mütehit görüşmelerini yaptıktan sonra yaptı...

İşin gerçeği KK yı hem CHP hemde diğer kesim içinde örgütlenmiş tüm derin yapılar CB olmasını istemediğinden güzel bir tiyatro oynatıldı...

Şimdilik Reis ile idare edeceksiniz...

O paraya quattro formaggi yerim.
    Bak sen.!!!
    İtalyancayı döktürüyor.!!!
    Türkçeyi unutmuş.!!!!
    4 çeşitli karışık peynirli.!!!
    Hepsi çakma peynir.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Yok panpa dondurma zamanı geçti saate sardım şimdi. geçen longines aldım şimdide bi omega bakıyorum.sen de bilmezsin bunları gerçi yurt dışında yaşayıp fakir kalan tarihteki tek türk olarak ahshshshsa
    Yakışmış mı

Bizim isteğimiz bazıları değil herkes "dilan polat" gibi olsun.. siz hala %1 lik kesimde olmayı düşünüyorsunuz sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    Bizim isteğimiz bazıları değil herkes "dilan polat" gibi olsun.. siz hala %1 lik kesimde olmayı düşünüyorsunuz sanırım.
    Dilan polat ile benzetmeniz ilginç kadın 3 senede ülkenin sayılı zenginleri arasına girmiş

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Siz ticaretle uüraşan birisiniz..Bir anlaşmanız var tam mal teslimi yapacaksın adam sana silah çekip paramı ver malı istemiyorum derse

Meral tabanına KK ye oy vermeyin dedi...Bunu da derin abiler ve 5 li mütehit görüşmelerini yaptıktan sonra yaptı...

İşin gerçeği KK yı hem CHP hemde diğer kesim içinde örgütlenmiş tüm derin yapılar CB olmasını istemediğinden güzel bir tiyatro oynatıldı...

Şimdilik Reis ile idare edeceksiniz...
    meralin partisinde benim akrabam var 5 yıl önce aday olduğu seçimde şu konuşmayı aktardı

çocuklar son araştırmada % kaçtayız diye soruyor seçimden 10 gün önce merak, % 7 civarı efendim diyorlar

tamam daha fazla asılmaya gerek yok diyor meral, akrabam o gün anladım ki bütün dert tayyibe %50'yi garantilemekti diyor..

Sayfa 584/1001 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •