Sayfa 591/1001 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    3 er 3 er milyonu elden nasıl taşıyorlar amk? elden taşımak. Reha başkan nedir bu elden işi? El var, el var amk. Bizim ki de el. Bir moka yaramıyor kebap yellemekten başka. Bizdeki el el değiil.
    5 Milyon dolar ~ 50 Okka zor taşınır, bir de göt korkusu olur kokusu dikkat çeker, bu yüzden dolar gayme zebilliği var diyorum.

Burada nakit 100 bin doları taşımıyacak çok kişi vardır, biri de ben.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    5 Milyon dolar ~ 50 Okka zor taşınır, bir de göt korkusu olur kokusu dikkat çeker, bu yüzden dolar gayme zebilliği var diyorum.

Burada nakit 100 bin doları taşımıyacak çok kişi vardır, biri de ben.
    500 tl.ve 1.000 tl banknot çıksa bankadan parasını kapan döviz bürosuna koşacak zaten..

Top depiştirme sektöründeki eskimişlerin evlerine kadar gitmişler bankacılar, hani bir dolandırıcılık varmı diye...

Para zaten başka bankada kaçak değil şubeden EFT yapılır, nakit 3-5 milyon dolar nedir AMK???

Bunlara hortumu köküne kadar sokmayan etfaiyecinin, o hortumunu taaa... ... kadar sokayım...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

O kadar bedava para kazanıyorlar ki, yahu bir bankacı benden niye nakit istiyor diye sorgulamıyorlar, hani elden para verilir 10 bin 100 bin dolar, 3-5 milyon dolar ne AMK?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

" Tamahkarla Hilekar çok iyi anlaşır " diye bir atasözümüz var a.q...Bu mevzuya cuk diye oturuyor...Sülün Osmanın dediği gibi ben kimseyi dolandırmadım beni dolandırmaya çalışanların parasını aldım

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O kadar bedava para kazanıyorlar ki, yahu bir bankacı benden niye nakit istiyor diye sorgulamıyorlar, hani elden para verilir 10 bin 100 bin dolar, 3-5 milyon dolar ne AMK?

Başka ülkede olsa IRS vb bir vergi denetçisi gelir kapını tık tık çalardı. Hayırdır kardeş bu nakit para nereden? Vergisini verdin mi? Göster bakalım kaydını kaynağını. Gösteremedin mi? Gel bakalım zenci hapishanesine. Elden al orada.

8. benim anlattığım zimmet olayında müşteri temsilcisi gurbetçilerin hesaplarını tırtıklıyormuş
    nasıl olsa müşteri 1 yıl boyunca yurt dışından gelmeyecek diye ve çifte vergilendirme korkusuyla
    gurbetçiler paralarını türkiyede yatırmaya başladıktan sonra, bu bolluğu gören kadın çalışan indra gandi
    işin ilginci olay ortaya çıkınca banka itibarını düşünerek suç duyurusunda bile bulunmadı..

Sayfa 591/1001 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •