Bu bedelli ne zaman başlayacak... Başlayında işimize bakalım....
Rüçhan mevzusu yani...
Bu bedelli ne zaman başlayacak... Başlayında işimize bakalım....
Rüçhan mevzusu yani...
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
israil hastane vurmuş . İsrail bu yapmış olduğu net büyük hata ve yanlıştır. Ölenlere allah rahmet eylesin .
borsa konuşulmaz bu ortamda . Ama hayat devam ediyor.
yarın borsa eksi açar yüzde 90 ihtimalle . Ama savunma hisseleri yine yükselir. Asels otkar vs de papil sddtr forte sözde savunma hisseleri ne alaka ise geçenlerde bunlar da asels gibi yükselmişlerdi.
İsrail ordusu, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesinde "gerçekleşen patlamaya teröristlerin (İslami Cihad) attığı roketlerin sebep olduğunu" iddia etti.
https://twitter.com/ConflictTR/statu...70911674012030
israil savunma bakanlığı açklaması ;
Following an analysis by the IDF's operational systems, a barrage of rockets was launched toward Israel, which passed in the vicinity of the hospital, when it was hit.
According to intelligence information from a number of sources we have, Islamic Jihad terrorist organization is responsible for the failed rocket launch that hit the hospital.
https://twitter.com/IDF/status/1714370853465387395
Şimdi kim doğru söyluyor? israil mi doğru söyluyor yoksa karşı taraf mı?
dünyada artık savaşlar sadece fiziki değil.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Son düzenleme : lionnes1; 17-10-2023 saat: 23:29.
1 adet Amerikan Doları 28 tl oldu.
2021 yılında 1 adet amerikan doları 7 liraydı.
hem de baskılanmış haliyle , tabelada görünen 1 adet Amerikan Doları 28.00 tl .
Ama benim için şu an dolar 50 tldir.
Şu bedelli sürecini hızlandırmaları lazım...
Haftaya açın işte rüchanları ne olacaksa olsun...
İşimize gücümüze bakalım. Bugünün 1 lirasıyla 20 gün sonranın 1 lirası aynı mı?
Yarın bir gün çıkıp bunlar rüçhan hakkı 5 lira oldu demesinler....
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Biden: Hastanedeki patlamayı diğer taraf yapmış görünüyor
Şimdi , dün hastane katliamı yaşandıktan 1 saat sonra yani daha yeni yaşanmışken sordığım soruyu tekrar soruyorum...kim doğru söyluyor? israil mi doğru söyluyor yoksa karşı taraf mı?
https://www.gazeteduvar.com.tr/biden...-haber-1642881
Son düzenleme : lionnes1; 18-10-2023 saat: 15:27.
bir kaç güne karşıklı ateşkes falan anlaşma olur . Hayat devam eder
Borsa endeksi şu an eksi 2 de. israil karşı tarafla ateşkes falan yaptığında veya ortam soğuduğunda borsaya çıkmaya devam edecek.
Dolar zaten, baskılanmış haliyle bile 28 lirayı geçti. 2021 yılında 7 liraydı. 2021 yılından beri 4 kat yükselen doların , şu an resmi olarak 50 tl olmasına sadece yüzde 78 marj kaldı.
Bana göre zaten 50 tl şu an dolar. kişisel aile bütün masraflarımı harcamalarımı dolar =50 tl üzerinden hesaplıyorum
Tekrar bir özet geçeyim o zaman ;
doları söylemeye gerek bile yok çünkü şimdiden 50 tl diyorum ben dolara. Zaten hükümetin de OVP deki hedefi 43,9 tl .
2021 yılında , dolar 7 liraydı, bist endeksi 1300 puandaydı, yatırımcı sayısı da 1 milyon küsürdü.
yani özetle şöyle olacak..
2021 yılı = Dolar : 7 lira , Bist100: 1300 puan , Yatırımcı sayısı: 1 milyon kişi
2025 yılı = Dolar : 50 lira , Bist100 : 25000 puan , Yatırımcı sayısı: 25 milyon kişi.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Son düzenleme : lionnes1; 18-10-2023 saat: 15:29.
Yer İmleri