Ünlü, 3.çeyrek beklentilerini açıklamış. Ben 20,8 milyar hasılat bekliyordum, ünlü 22,5 milyar demiş.. 4.çeyrek çok daha iyi olacak.. O yiğit, elini biraz daha ağırdan alırsa lot ve zaman kaybedebilir...)
https://x.com/kartalavseren/status/1...022784737?s=20
Zaman göreceli bir kavram..
Son 2 yilda Şu yaptığı hareketlere bakarsak
10->27>13>27>20
Zaman tahta yapıcınin lehine işliyor.
insanların sabrı tükendi hatta yabancı takası bile tarihi dip seviyelere indi.
Bir daha 27-30 yaptığında dökülecek bir çok yatırımcı var
2012 zirvesinin, 7 de 1 inden neredeyse herkesi dökmüş bile olabilir.
Ünlünün tahminleri tutarsa ve aktif savaşa girmessek daha sert hareketler bizi bekler.
Cironun Turkcelle yaklaşması iyi haber..
Öncelik Favök 1 milyar $ yakalamak.
Doğru adımların atılması ile 1 milyar $ temettü verdiği günleri tekrar görmek dileğiyle.
Sevgiler..
Okumuş çocukların 3. Çeyrek beklentisi.
Akyatirim
22000 satış
8000 Favök
1700 kar
Garanti yatırım
22000 satış
7400 Favök
1900 Kar
Akyatırım, 3.çeyrek notlarında şirketin parayı mobil taraftan kazandığı yazıyor. İnternet tarafında, tarife fiyatları yukselse de enflasyona göre hala yeterli sevide olmadığını soyluyor.
Çevremde telrkom mobil kullananlara baktığımda sayıları her gecen gün artmasına ragmen tarife fiyatları neredeyse tcell seviyesinde ve çekim gücünden eskiye kıyasla hiç şikayetçi değiller..
İmtiyaz olayında 2 ayrı lisans uzatımı ile ttkom un içinden potansiyel bir tcell çıkarabilir. Bu alt yapı var. Yeni bir isim altında branding, markalaşma ile olmayacak bir şey değil.
Diğer aracı kurumlarin kar beklentileri daha yüksek geldi
Umarım kafadan sallamiyorlardir.
3 milyar tahmin eden var.
Ceyrekte 100 milyon $ kar.. cok ciddi bir duzelme işareti olur. Yapilan zamların geriden gelme etkisi var..
Ben bugün kusurat alim yaptim.
Şirketin tam 10000 de 1 i benim oldu ;)
Yer İmleri