Sayfa 446/662 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    BİST'te işlem gören hisselerin bir yatırım aracı olduğununa inananlar ya tecrübesizdir, ya da bilgisi yetersiz, veya da çok naiftir. Diğer alternatif yatırım enstrümanları ile karşılaştırıldığında hiç bir anlam ifade etmeyen çok düşük bir temettü getirisi sunan BİST bana göre tamamen suni, spekülatif, manipülasyona açık ve yüksek riskli bir yatırım ortamıdır. Bu gerçeği göremiyorsanız, hata veya eksiklik sizdedir ve er veya geç bunun bedelini ödersiniz.
    Son bir kaç gündür burada yazıp duruyorsun bazen her şeyi bilen paylaşımlar arkasından ,sizde araştırın doğrusunu bilen varsa oda yazssın türü ikircikli yazılar yazıyor ve insanların kafasını karıştırıyorsun ,bu yazınla hiç bir şey bilmediğini kanıtlamış oldun benim için artık senin yazılarını okumadan geçeceğim, çelişkiler içerisinde kıvranıp duruyorsun madem borsa senin için hiç bir anlam ifade etmeyen ve temettü getirisi olmayan bir yer eeeeeee o zaman ne işin var burada kendini niye paralayıp beş kuruşluk ediyorsun bunuda bir izah ette ne olduğunu daha net anlamış olalım.
    neden yazıyorsun amacın ne o zaman burası izaha muhtaç ,benim anladığım elindeki pozisyona göre kafa karıştırıp çıkar sağlamak ,eğer öyleyse ki öyle anlıyorum kazanma şansın çok az çünkü hilenin sonunda yapan yanar sende bunu bilmelisin 70 yaş tecrübasiyle söylüyorum,niye kendini heder edip yoruyorsun bir izah et ne işin var onu bir anlat borsa kötüyse evet ne işin var burada amacın ne

2. Ekonomistler, Netanyahu ile Maliye Bakanı Smotrich'in, "krizin boyutunun farkında olmadıklarını" savundu

İsrailli 300 ekonomist, ülke ekonomisinin acil eylem planı gerektiren zor bir dönemden geçtiği kousunda Başbakan Binyamin Netanyahu ile Maliye Bakanı Bezalel Smotrich'i uyardı.

İsrail'de yayınlanan Yediot Ahronot gazetesine göre, aralarında eski İsrail Merkez Bankası Başkanı, eski banka denetçileri, Nobel ödüllü profesör, Maliye Bakanlığı eski üst düzey yetkililerinin yer aldığı 300 ekonomist Netanyahu ile Smotrich'e ekonominin durumuna ilişkin mesaj gönderdi.

Yetkililerin, ülke ekonomisinin karşı karşıya olduğu krizin boyutunun farkında olmadıklarını vurgulayan ekonomistler, "İsrail ekonomisi zor bir dönemle karşı karşıya. Büyük hasarı önlemek için derhal önlemler alınması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Savaş için gerekli olmayan tüm faaliyetlerin finansmanının derhal durdurulmasına, ekonominin yeniden inşa edilmesine ihtiyaç duyulduğu kaydedilen mesajda, mevcut tasarrufların İsrail ekonomisine zarar vereceği, farklı tasarrufların gerektiği aktarıldı.

Mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"İsrail devletinin aldığı ağır darbe, ulusal öncelikler sıralamasında köklü bir değişikliği, bütçenin savaşın zararlarını gidermek, mağdurlara yardım etmek ve ekonomiyi canlandırmak için aktarılmasını gerektiriyor."

Savaştan sonra harcamaların on milyarlarca şekeli bulabileceği aktarılan mesajda, Başbakan ve Maliye Bakanı, 2023 bütçesindeki tüm harcama kalemlerini bir an önce gözden geçirmeye çağrıldı.

İsrail Maliye Bakanlığı, dün saldırılardan etkilenen işverenler ve işçiler için yeni bir yardım planı yayımlamıştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Eylül sonu bddk aylik rapor bugün geldi
    benim kar tahminim 19 milyar yerine 23.7 milyar yani +4.7 milyar (+%25 sapma) baloncuk gecer diyorum.
    yatirim tavsiyesi degildir

Meyve veren ağaç taşlanır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Eylül sonu bddk aylik rapor bugün geldi
    benim kar tahminim 19 milyar yerine 23.7 milyar yani +4.7 milyar (+%25 sapma) baloncuk gecer diyorum.

Meyve veren ağaç taşlanır
    özsermaye tahminim de 232 milyar baloncuk

TEMMUZ
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Zdx Lunar Soul ve 666 ; her ne sebeple olursa olsun bir kez daha karşılıklı atışma veya ileri geri laf etmeye birbirinizi veya bir başkasını küçük düşürücü sözler yazmanız halinde uyarmadan süresiz olarak yasaklayacağım
    AGUSTOS
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Zdx&lunar Soul ve 666 bundan sonra sebebi hiç önemli değil birbirinize en ufak bir kelime yazarsanız çok çok uzun bir ceza vereceğim ..
    EKIM
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    666 da ayakta uyumaya sana takılmaya kendisini kandırmaya hayal dünyasında sanalda yarattığı gerçeklerde yaşamaya devam etsin.

@MedwiG

Buyrun bir tane daha. Son 3 mesajina baktim, 2'sinde yine bana karsi yazilmis, direk rumuzum bile verilerek!!!

Oncekilere baksam kac tane cikacak kim bilir.

Uyarilariniz yukarda. Onlar yazilana kadar da onlarca sayfa rahatsizlik oldu forumda her seferinde.

Forum sizim forumunuz, ne yapilacagini daha iyi bilirsiniz ama lutfen hakkimda ileri geri yazilmasini kestirir misiniz.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ben TH ye hiç bir şey borçlu değilim. Hatta senden bizi terse yatırmak için elinden geleni yaptığın için alacaklıyım onu da ahirete bıraktım. Benim sendeki hakkım TH den kat ve kat fazla; Helal de etmiyorum.

Ne yaptın ne burada bunlar İktidarken borsadan bir cacık olmaz diyen sen yukarı gideceğine mi oynadın? Bir de yüzün kızarmıyor hiç utanmıyor şu yazıyı şurada yazabiliyorsun öyle mi? Arada egoların yüzünden bir sürü insana da sebep oldun.

Eeee millete USD önerirken oradan alaydın niye 23,8 bekledin ki! Millete USD önerirken kendin hisse senedin de kaldın öyle mi?

Aklın sıra Ülkeyi soymaya gelenlerdendin . Bir sene de Tl de voleyi vurup USD ciklerini yerine koyacaktın aklın sıra öyle olmadı. O sene yemedi bu.Uyanıksın ya.

Bunun içinde aklın sıra bir günah keçisi buldun. Bu masalı da yıllardır burada insanlara artık bıkkınlık verecek derecede dinletiyorsun. Again Again again aynı şeyleri.

Yukarıdaki yazın buradaki mevcudiyetinin itirafı gibi olmuş. Diğer paralarını da USD yapsan çekip gitsen o çok sevdiğin yerlere de senden kurtulsak.

Aslında yazdığın hiçbir şeye çok uzun zamandır zerresine de inanmıyorum. İnananların da aklına şaşarım.

En son 12,33 ler stop loss diyordun.

Bir kez de borsa artık bitti sizin derdiniz ben kurtuldum diye hamdu senalar ediyordun sonra ne yaptığını cümle alem biliyor.

Sanıyorsun ki bu topiclerdekiler balık hafızalı. Ama öyle değil.

Herkes bu yazdıklarımı iyice okusun. Arşivlerde herşey kayıtlı zaten.

@MedwiG
    Yorumsuz.

7. KAP: ISATR ISBTR ISCTR ISKUR TIB [ ] TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1211976
    Dosyalar:

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2023-10-30
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama "Dijital Bankaların Faaliyet Esasları ve Servis Modeli Bankacılığı Yönetmeliği" kapsamında GetirFinans (Getir Teknolojik Hizmetler A.Ş.) ile "servis bankası" olarak iş ortaklığı kurulması amacıyla, düzenleyici otoriteler nezdinde gerçekleştirilecek izin başvuruları dahil olmak üzere, gerekli tüm işlemlerin yürütülmesi ve bu kapsamda ayrıca Getir Teknolojik Hizmetler A.Ş.'ye 50 milyon ABD Doları tutarında yatırım yapılması konusunda Genel Müdürlüğümüz yetkilendirilmiştir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. https://www.borsagundem.com.tr/haber...etleri-1767057

Sevgili TH sakın görmesin bunu.

Sayfa 446/662 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •