un var yağ var şeker var ama helvayı yapacak yok...
un var yağ var şeker var ama helvayı yapacak yok...
Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Şerif.
Eylül ayı Türkiye'de en çok satan arabalar içerisinde Egea ve Egea Cross'tan sonra Tesla üçüncü sırada. Hızla elektrikli arabalardaki satış rakamları yükseliyor. Wolksvagen elektrikliler 2024 Nisan'da sokaklarda görülmeye başlanacak. Piyasaya girince satıştaki potansiye düşüşü telafi eder. Piyasa henüz ayıkmadı. Piyasa ayıkmadan küçük yatırımcının ayıkmasında fayda var. Ben 249 liradan son lotları da aldım. Maliyet 260. 13 ay içerisinde en az 50 TL temettü beklentim var. 5 lirasını bu ay alacağız zaten.
Seneye 45 tl temettü biraz iyimser tahmin değil mi verebilir mi o kadar
Şahsen ben 35+ tl ile çok mutlu olurum
45 TL temettü için toplam 10 milyar TL dağıtması lazım. Sadece düşük fiyattan hisse geri alım programı kapsamında toplayıp, 262,5 TL'den kurumsal yatırımcılara yaptığı satış kapsamında 4 milyar TL bilançoda kar var. 9 aylık bilanço gelsin daha kesin konuşuruz. 9 aylık bilanço sonrası F/K'nın 3'lere yakınsayacağını değerlendiriyorum. Geçtiğimiz haftalarda açıklanan 5,11 TL'lik temettü yanlış hatırlamıyorsam 1,25 milyar TL tutuyordu. Bu kadar yüksek temettü dağıtmazsa sermaye artırımı yapabilir.
sermayeyi arttırsın..yüksek bedelsiz en güzeli..boşverin temettüyü
Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Şerif.
Yer İmleri