Sayfa 725/1001 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Bütün merkez bankaları habire para basıp M3 para arzını şişiriyor.

MALDA KAL, HAYATTA KAL.

Fiat paraların hepsinin sonu çöplük.

Burada akıl veren dayanaksızların fiat parada olan bütün portföyleri mala göre eridi gitti. En kıral Eurobond bile eridi gitti.

MALDA OLANLAR (Hisse, Gayrımenkul, Altın, veya elle tutulur karşılığı herhangi bir mal) MALI GÖTÜRDÜ, GÖTÜRMEYE DE DEVAM EDECEK. PARANIN TANIMINI BİLMEYENLER SANAL ORTAMDA BOL KEPÇE ATIP TUTUYORLAR.
    Eurobond nasil eridi gitti..??

19 TL.civarinda aldilar 7 ay kadar once, bugun 29 TL. dolar.

Burada hic bir bilgiye dayanmayan bir suru palavrayi gercekmis gibi yaziyorsun.

Ustelik nefes almadan.

Biraz okuyup ogrensen diyorum yazmadan once.

ABD batti sira Eurobond'lara mi geldi.

2. Bu gibi tipler cogaldikca, hisse.net kan kaybediyor.

Insan icinden siteye girmek dahi gelmiyor.

Beyni olan uyelerin cogu terk etti, bunlar kaldi.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu gece sterlin ve dolarda net bir yukarı hareketlenme işaretleri var. Yada mb nin nöbetçi memuru tuvalet molasına gitmiş.
    an itibariyle 31,31 tl isviçre frangı

sepetimizde olsun mu basganım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,281
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Eurobond nasil eridi gitti..??

19 TL.civarinda aldilar 7 ay kadar once, bugun 29 TL. dolar.

Burada hic bir bilgiye dayanmayan bir suru palavrayi gercekmis gibi yaziyorsun.

Ustelik nefes almadan.

Biraz okuyup ogrensen diyorum yazmadan once.

ABD batti sira Eurobond'lara mi geldi.
    Boş ver,ben eurobonda ve altın fonundayım güvenli liman olarak,it ürür kervan yürür

5.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Bütün merkez bankaları habire para basıp M3 para arzını şişiriyor.

MALDA KAL, HAYATTA KAL.

Fiat paraların hepsinin sonu çöplük.

Burada akıl veren dayanaksızların fiat parada olan bütün portföyleri mala göre eridi gitti. En kıral Eurobond bile eridi gitti.

MALDA OLANLAR (Hisse, Gayrımenkul, Altın, veya elle tutulur karşılığı herhangi bir mal) MALI GÖTÜRDÜ, GÖTÜRMEYE DE DEVAM EDECEK. PARANIN TANIMINI BİLMEYENLER SANAL ORTAMDA BOL KEPÇE ATIP TUTUYORLAR.
    kastırşef komançero ları çökertmişler tam ilgi alanınız paylaşım yapmamışsınız

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İş yatımda bir hata var mb rapırlarında kaç haftadır yabancı çıkışı var.
    Bi teyit daha alacağım

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn desidero borsadan çıkış var mı yok mu ondan emin değilim ama en azından bu topikte bir hatalı yaklaşımdan kurtulalım.Bu you tuberlar resmi sistemin bize vermediği yüzlerce bilgiyi yurt dışında yaşadıklarından ve zaten sistemle öyle ya da böyle sorunları olduğundan rahatlıkla veriyorlar.Ama biz misal sedat peker ,muhammet yakut ,ali yeşildağ gibilerin verdikleri yüzlerce bilgiyi yahu bunlar zaten mafya,cevheri güven ,bu adam,said vs ye de bunlar zaten fetöcü diye yok mu sayalım.Bu adamın konusu daha önce de geçmişti ben de aynen sizin gibi ilk defa bir videosunu seyrettiğimde dedikleri bazı şeylere çok şaşmış ve videosunu buraya alıntılamıştım.Sn achiles fetöcü bu demişti.Ama gene de ben her videosunu izlerim ,sanırım hala sistem içindeki kripto fetöcülerden bir ton bilgi buna akıyor.Bu da pek çok şeyi ifşa ediyor.Bu nedenle söylediklerini kulak arkası etmemek lazım.Bu yazdıklarım borsadan yabancı çıkışı var mı yok mu konusundan tamamen bağımsız,o konuda bilgim yok.
    Sn. Hkm.
    Bu tip adamlar 10 doğru söyler araya 1 yanlış sokar işlem yaparsanız o bir yanlış 10 doğruyu duman eder,

Bakınız kendisi ile ilgili yorumlar dan biri daha:

"aninda donmesiyle meshurdur.. yaptigi bir tahmin fos ciktigi anda saniyesinde, "biz de zaten bunu soyluyorduk" diye 180 yapar, ruhunuz duymaz."

Bu tarz kişiler, arada tabii ki doğru da söyler zaten full yalan hemen çöker, bana uymaz, herkesin kendi tercihi dinlemek ve inanmak ya da inanmamak. Sonuçta klasik ama bozuk saatte günde iki kez doğruyu gösteriyor.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    kastırşef komançero ları çökertmişler tam ilgi alanınız paylaşım yapmamışsınız
    Sayın kastirşef’in kuyumcu olmasından şüpheleniyorum.
    Altın candır. Buna kesinlikle katılıyorum.
    Fiziki ekleme yapıyorum imkanlar dahilinde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,281
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn desidero borsadan çıkış var mı yok mu ondan emin değilim ama en azından bu topikte bir hatalı yaklaşımdan kurtulalım.Bu you tuberlar resmi sistemin bize vermediği yüzlerce bilgiyi yurt dışında yaşadıklarından ve zaten sistemle öyle ya da böyle sorunları olduğundan rahatlıkla veriyorlar.Ama biz misal sedat peker ,muhammet yakut ,ali yeşildağ gibilerin verdikleri yüzlerce bilgiyi yahu bunlar zaten mafya,cevheri güven ,bu adam,said vs ye de bunlar zaten fetöcü diye yok mu sayalım.Bu adamın konusu daha önce de geçmişti ben de aynen sizin gibi ilk defa bir videosunu seyrettiğimde dedikleri bazı şeylere çok şaşmış ve videosunu buraya alıntılamıştım.Sn achiles fetöcü bu demişti.Ama gene de ben her videosunu izlerim ,sanırım hala sistem içindeki kripto fetöcülerden bir ton bilgi buna akıyor.Bu da pek çok şeyi ifşa ediyor.Bu nedenle söylediklerini kulak arkası etmemek lazım.Bu yazdıklarım borsadan yabancı çıkışı var mı yok mu konusundan tamamen bağımsız,o konuda bilgim yok.
    Benim bildiğim bir iktisatçı ve aktif borsacı olarak,tek gerçek yabancı yok borsada,zamanında 40 milyar dolara yakın varlıkları vardı borsada şimdi 1 milyar cıvarı,borsada dönen kara para birazda bedevi parası,bovespa eski hesapça onlarda 115-bizde 760,hesabı siz yapın,zamanında bovespa bizden %25 yukarıdaydı,ben bile eskisi gibi borsada uzuncu değilm,sadece vur kaççıyım,adı traderci

Sayfa 725/1001 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •