Sayfa 63/360 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 2878 madde; 497 - 504 arası.

Konu: BURCE - Bursa Çelik Döküm Sanayi

1. Çıkış devam eder mi yarın ve sonrası acaba, yoksa gevşer mi? Bilmek imkansız tabii..

[IMG][/IMG]

tahta cok sıg hep kendılerı , 1000 lot alsan farkederler

Alıntı Originally Posted by mithrandir Yazıyı Oku
    Tavan olacak gibi. Yaa şu hissede ne zaman al sat yapacağımızı bilsek köşe oluruz. Mal kaptırmamak çok zor. Tavana yazayım ben de elimdekinin yarısını.
    aktıften satın almazlar

4. 4.60 a kadar alt kademelerde 500 bin kota yakın alıcı var hayret silmezse tabi tavan yapması lazım ytd.

kafama göre döndünya

Alıntı Originally Posted by burcee Yazıyı Oku
    4.60 a kadar alt kademelerde 500 bin kota yakın alıcı var hayret silmezse tabi tavan yapması lazım ytd.

kafama göre döndünya
    bız coook gorduk o lotları
    sımdı guven verıyor
    ky atlasın havası estırıyor, ıstedıgı mıktarı yedırsın bak neler oluyor o lotlara

6. Burdan almak yürek ister. Bence atlayan olmaz bugün. Yarını görmek lazım. Tavana 5000 lot yazdım. Alırsa kesin daha gidecek demektir.

Alıntı Originally Posted by mithrandir Yazıyı Oku
    Burdan almak yürek ister. Bence atlayan olmaz bugün. Yarını görmek lazım. Tavana 5000 lot yazdım. Alırsa kesin daha gidecek demektir.
    almaz sn mithrandır..adamlar lot sayımı yapıyorlar hangı kademede nekadar kendı lotları var sayıyorlar..
    sızın lotlara kadar gelır almadan gerı dusururler tecrubeyle sabıttır.
    satmak ıstıyorsanız aktıften satın..
    500bın lotada guvenmeyın sılıyorlar
    suanda hısse durdu sanırım dısardan atlayan oldu gıtmıyor gıtmezde
    sonra bızım gıbı uzun yatırımcı olmayın

bol kazanclar

8. Bilmiyorum sayın aksaray. Bu al sat işini pek beceremiyorum. Bu sefer aşağı salmadı, diğer feyk hareketlerinden farklı gibi. Tavanda şansımı deneyeyim, olmazsa son 5-10 dakika serbestten veririm.

Sayfa 63/360 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •