müslümanmış....
bir halt olacağı yok.
Sn Batman kooooşşşş
Camdaki kız 30,69 direncini deldi geçti.
30,74
evet üstadım fark ettim gün içi %0,31 değer kazanmış
https://www.instagram.com/reel/CyjN3...c4MmM1YmI2Ng==
camdaki kız da evlenip yuva kurmak istiyor ama olmuyor işte
O yörede Yunandan kalma arzilerimiz vardı dava 20 senedir sürüyor,üstelik tapuda bizde,üstünde her nüfustan insan var,sergen yalçına bile mal kakalamışlar,ihtarname gitti çoklarına sergen ne bileyim şahıs yeri olduğunu bilmiyordum dedi,vakıf mali devletin malı gibi kakalamışlar millete,kakalayanların çoğu davalık,hakim soruyor nasıl yaparsınız bunu diyor,pişkince devletin yeri sandık,bu yer önceden yoktu bilmiyorduk,sadece 3 yunan konağını dedemin hayrına verdiğini biliyorduk,yer sonradan çıktı,oda birisi aradı bu yerler sizlere ait dedenden çok fayda gördük demişti,az değilki 100 dönümlen 1000 dönüm olduğu söyleniyor,yani belirttiğiniz gibi çeşme sırtlarında sayılır,denize kuşbakışı konumunda çoğu çorak arazi sayılır,sadece sahil kesimi aktif,artık dava ne kadar sürer bizde bilmiyoruz,çünkü üstüne yerleşenler çok,üstelik bazıları bizi tehdit ettiler,köylünün birisi onlar çepni,adamlar Tüm Türkiyede çarpışmış afyonda şehitliği bile var demişler,uğraşmayın demişler,neyse saydım bizde 33 verese var,bide o dertte var,yani biz küreği çekeceğiz onlar yiyecek böreği,çünkü hiçbiri uğraşmaz,armut piş ağzıma düş onlarınki,giresundaki yerlerimizi satılığa çıkartan ailelerimiz bunlar,bunların bir yerleri vardı anneleri üstüme tapulamıştı o yüzden şuyu davası açtılar bana,ben alın len gözünüz doysun dedim yerler satılmaktan kurtulmuştu,şimdi hepsinin 2-3 binası var,her bina 10 kat çift daire,yani işin özü benim ailemin çoğu yaramaz adam,bu adamlar içinmi uğraşacağım,babalarını bile hak etmiyorlar,avukat tapu kayıdı parasını bile vermiyorlar,hem diğerleriylen uğraş hem bunlarlan,işte o yüzden dava uzayıp gidiyor,çünkü bende boş verdim artık![]()
400bin insanın haksız-hukuksuz (ki içlerinde biliyorum ki 35 yıllık tüm birikimi gasp edilen çok insan vardı) bu insanlara "hadi lan ordan yatırmasaydın" zihniyetiyle yaklaşan rxpu , jon dowes ve hatta güneysu gibi bilgili, eğitimli, mükemmel insanlar! atatürkçüyse ben en azılı şeriatçiyimdir NOKTA. tekrar söylüyorum sizden bir cacık olmaz atatürk yok - o iş bitti mirası sizsiniz ve ciğerinizi biliyorum.
Yer İmleri