Sayfa 794/1001 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yanlışın olmalı eşi hristiyandı ama oda müslüman oldu diye biliyorum
    yanlışta hatırlıyor olablirim
    google amcaya sorarım
    Ömer Şerif bu dediğin..

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Ömer Şerif bu dediğin..
    Yaser Arafat da müslüman eşinde hristiyanlıktqn dönme çok güzel bir bayan viki den baktım
    bir halt olacağı yok.

3. Burasi Turkiyenin neresi cok merak ettim https://www.facebook.com/reel/351377...ibextid=kcDB8O

4.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Bu pazar çok sert fırtınanın ardından şiddetli yağmur geldi. 10 dk. sonra 2 yaşındaki binanın en üst katında oturduğum dairenin oda tavanından su damlacıkları düşmeye başladı. Hemen çatıya çıktım, çatıda kiremit değil şıngıl dedikleri membran örtü konmuş , fırtınada 10 metrekare kadar bölümü uçmuş. Yönetici kadını arıyorum köydeymiş. En üstte oturan 6 dairenin tek tek kapısını çaldığımda 2 kiracı çıktı, diğerleri boşmuş sahipleri de yurtdışındaymış. Kiracılar '' bize ne abi çatıdan. Yarın taşınır gideriz başka yeni daireye '' diyerek yardımı reddettiler. Müteahhidi aradım, hastanede yatıyorum dedi.

Tek başıma 2 saat uğraşarak açılan bölüme naylon örtü gerdim. Çatı arasına dolan 18 kova suyu da tahliye ettim. Apartman grubuna resimleri attım. Şu ana kadar teşekkür eden veya ne olduğunu soran olmadı.. Bugün noter getirerek resimli-videolu hasar tespiti yaptırdım. Mahkeme acil hallerde bunu delil sayabiliyor. Aslında sulh hakiminden bilirkişi tespiti en sağlamı. Sonra düşündüm ; bina da oturan bu embesil topluluğuna neden iyilik yapayım ki dedim. Müteahhit ve babasının binada 4 dükkan 2 daireleri var. Biraz önce hastaneden dükkana gelmiş '' Abi, çok üzüldüm. zararın neyse karşılamaya hazırım. Hiç mahkemeyle uğraşma. Tek isteğim diğerlerine ön ayak olma. Ne halleri varsa görsün cahiller '' dedi. Tereddütsüz kabul ettim. 2 ay içinde yeni yaptığı yakındaki bir binadan ara katla takas yapacağız. Sonuçta akıllı adam müteahhit. İşi bilenin diğerlerini uyandırmasından sa uzaklaştırıyor.

Böylece uzun hukuk mücadelesine gerek kalmadı.
    merak ettim şıngıl mi daha iyi kiremitmi?

5. Üsküdar'daki Aziz Mahmud Hüdayi Camisi İmamı Mustafa Efe, Mekke'de "Gazze - Filistin" kelimelerini kullandığı için ayaklarından kelepçelenerek gözaltına alındı.
    Yani öyle kendi kafana göre her kelime kullanamazsın. Orası Türkiye mi?

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Qrafat tamamda hafızamda kalan makarios bu değildi gibi gençliği mi acaba
    1913 Doğumlu papaz yani 1965 yılı desek görüntüye ~ 52 yaşında.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    merak ettim şıngıl mi daha iyi kiremitmi?
    G. Amet abi "ŞINGIL" ne diye baktın mı, yoksa g.tlük olsun diye mi soruyorsun?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. İzmir'de TAKSİCİ hikayesi:
    • Plaka sahibine günlük ₺1,100 ödüyor.
    • ₺600 yakıta veriyor.
    • ₺1,700 ciroyla evine ₺1 dahi götüremiyor.
    • Plaka ₺7 milyon & yatırım kendini 17 yılda ödüyor.
    • Plaka fiyatının yüksek olması tüm dengeleri bozuyor.
    • Biri çıkıp "dur" demiyor.

https://twitter.com/alphanmanas/stat...88064410173934

Sayfa 794/1001 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •