Sayfa 134/650 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by turkspeed Yazıyı Oku
    Dun burda 2.70 cigliklari atip elindeki mallari satan ky nin vebalini aldiniz

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    herkesin kendi aklı var, vebal almak o kadar kolay mı, ben 1 lira olacak desem sen satacakmısın ? peki 3 gün sonra 2.70 olunca sevap mı işlemiş olacağız ? Arkadaşlar başkalarının yorumuna saygı duyamıyorsanız veya dayanamıyorsanız Borsa'da ne işiniz var..

2.  Alıntı Originally Posted by secomedia Yazıyı Oku
    daha herşey bitmiş değil,

bu düşüş onay içindir umarım... (2.85)

son görüntü

3.  Alıntı Originally Posted by turkspeed Yazıyı Oku
    Dun burda 2.70 cigliklari atip elindeki mallari satan ky nin vebalini aldiniz

Ne oldu? Kime söylediniz bunları bilmiyorum ama kimse kimseye burada 2.7 lere düşecek sat demedi, buradaki kimsenin sattığını da sanmıyorum. Hem ne oldu da böyle coştunuz? Bu kağıdın kaç defa bu hareketleri yapıp kucağa mal bıraktığını bilmiyor muyuz? Endeks olmuş 108 bin, bu Vertü daha 3 değil...

Burada bizleri suçlayacağınıza önce haber salıp sonra mal boşaltanları takip et.
    Üstüne basa basa diyorum ki 3 üzeri kapanışları pekiştirmeden hep aynı tehlike var. Bir gün %3 yukarı gider üç gün üst üste iki iki verir al sana eksi 6...

Yazdıklarımı iyi oku, 2.95 ten dün 400 laot mal aldım aynı anda 2 kademe bastılar... Ve kapanış da 2.86 oldu. Ben vebal sordum mu? Oyun bahçesi mi burası?

YTD: Yani Yatırım Tavsiyesi değildir, beni bağlar....

4.  Alıntı Originally Posted by secomedia Yazıyı Oku
    Bu grafiğe uygun davranırsa umutlanırım ben. Önümüzdeki iki gün manzara benim nazarımda netleşir. Uzun vadeli bir yükseliş trendi mi yoksa Stoploss da yine benim için ihtimal dahilinde..
    YTD

5.  Alıntı Originally Posted by turkspeed Yazıyı Oku
    Kardesim ben diyomuyum vertu 5 lira olacak diye sende 2.70 olacak deme dersen kredeli oynayan borsaya yeni giren bunlari okur ve bozar bana 1 lira olacak desen seni niye dinleyim biz kart olduk senin yonlendirmen sokmez

Arkadaşım ben 2,70 olacak diye birşey demedim ve kimselere de al-sat tavsiyesinde bulunmadım. öncelikle Tobo olabilir dedim ve tobo olması için 2,70 lerde sağ omuz çiziliyor.. yani ihtimalden bahsetmişim. Öncelikle insanlara saygınız olmalı, ben h,ç birinizi tanımam etmem, kimselere de hakaretde bulunmadım. Bak adamı görüyormusun Sanel topiğinden buraya peşime gelmiş, oysa hala elimde hisselerim duruyor.. buranın adı forum, insanlar fikirleri söyleyebilmek için buralara üye oluyorlar.. söylediklerim doğru olabilir yanlışta, ben münetcin değilim sadece grafik paylaşım teknik yorum yapmışım.. bu kağıt bir kaç hafta önce zaten 2,70 lerde idi, çok uçuk kaçık bir rakam demedim ki bu kadar darlanıyorsunuz.. Ayrıca Tobo olursa bu hepimizin faydasınadır emin olun.. Lütfen öncelikle SAYGI, Mevlam herkesin gönlüne göre versin..

6.  Alıntı Originally Posted by Trendman Yazıyı Oku
    Bu grafiğe uygun davranırsa umutlanırım ben. Önümüzdeki iki gün manzara benim nazarımda netleşir. Uzun vadeli bir yükseliş trendi mi yoksa Stoploss da yine benim için ihtimal dahilinde..
    YTD
    3 beyaz asker olsun inşallah

7. enteresan olan buraya grafik çalışması atıyorum
    kaç kişinin gördüğünü bilmiyorum ama yorum yapan yok
    bu grafikler benim ekranımda zaten açık
    onları kopyala yapıştır yorumla internete at linkini buraya koy boşuna çalışıyoruz galiba
    neyse bunlar son olsun artık..

Sayfa 134/650 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •