Ne oldu? Kime söylediniz bunları bilmiyorum ama kimse kimseye burada 2.7 lere düşecek sat demedi, buradaki kimsenin sattığını da sanmıyorum. Hem ne oldu da böyle coştunuz? Bu kağıdın kaç defa bu hareketleri yapıp kucağa mal bıraktığını bilmiyor muyuz? Endeks olmuş 108 bin, bu Vertü daha 3 değil...
Burada bizleri suçlayacağınıza önce haber salıp sonra mal boşaltanları takip et.
Üstüne basa basa diyorum ki 3 üzeri kapanışları pekiştirmeden hep aynı tehlike var. Bir gün %3 yukarı gider üç gün üst üste iki iki verir al sana eksi 6...
Yazdıklarımı iyi oku, 2.95 ten dün 400 laot mal aldım aynı anda 2 kademe bastılar... Ve kapanış da 2.86 oldu. Ben vebal sordum mu? Oyun bahçesi mi burası?
YTD: Yani Yatırım Tavsiyesi değildir, beni bağlar....
Arkadaşım ben 2,70 olacak diye birşey demedim ve kimselere de al-sat tavsiyesinde bulunmadım. öncelikle Tobo olabilir dedim ve tobo olması için 2,70 lerde sağ omuz çiziliyor.. yani ihtimalden bahsetmişim. Öncelikle insanlara saygınız olmalı, ben h,ç birinizi tanımam etmem, kimselere de hakaretde bulunmadım. Bak adamı görüyormusun Sanel topiğinden buraya peşime gelmiş, oysa hala elimde hisselerim duruyor.. buranın adı forum, insanlar fikirleri söyleyebilmek için buralara üye oluyorlar.. söylediklerim doğru olabilir yanlışta, ben münetcin değilim sadece grafik paylaşım teknik yorum yapmışım.. bu kağıt bir kaç hafta önce zaten 2,70 lerde idi, çok uçuk kaçık bir rakam demedim ki bu kadar darlanıyorsunuz.. Ayrıca Tobo olursa bu hepimizin faydasınadır emin olun.. Lütfen öncelikle SAYGI, Mevlam herkesin gönlüne göre versin..
enteresan olan buraya grafik çalışması atıyorum
kaç kişinin gördüğünü bilmiyorum ama yorum yapan yok
bu grafikler benim ekranımda zaten açık
onları kopyala yapıştır yorumla internete at linkini buraya koy boşuna çalışıyoruz galiba
neyse bunlar son olsun artık..
Yer İmleri