Sayfa 644/1008 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Bugün kapanışta Enka aldım. Tüm göstergeler güvenli bölgede olduğunu, yükseliş trendine girdiğini gösteriyordu. Yükselirse güzel ekmek yeriz, yükselmezse de az bir zararla başka fırsat kollarız.
    Ha viop30 da göz kırptı trend için, olur olmaz bilmem ama yarın öbür gün belli eder kendini.

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    KAP: MSGYO [ ] MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1219293 Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim

Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından; pay değerinde fiyat istikrarının sağlanması, sağlıklı fiyat oluşumunun desteklenmesi ve pay sahiplerinin korunması amacıyla,

6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 379. maddesi, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 22. maddesi ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Geri Alınan Paylar Tebliği (II-22.1) ile konuya ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14.02.2023 tarihli duyurusu çerçevesinde,

1. Şirket paylarının Borsa'dan geri alım işlemlerinin başlatılmasına;

2. Geri alıma konu edilebilecek azami pay adedinin 5.000.000 TL nominal değerde ve 5.000.000 (beş milyon) adet olarak belirlenmesine;

3. Geri alım için ayrılacak fonun, Şirket'in mevcut kaynaklarından karşılanmak üzere, en fazla 100.000.000 TL olarak belirlenmesine;

4. Şirket paylarının geri alım işlemleri ile ilgili olarak sürenin işbu Yönetim Kurulu Kararı tarihinden itibaren başlayacak şekilde 3 (üç) yıl olarak belirlenmesine;

5. İşbu Yönetim Kurulu Kararı ve geri alım işlemine ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda gerekli özel durum açıklamalarının yapılmasına,

6. İşbu Yönetim Kurulu kararı ile yürütülecek geri alım işleminin, yapılacak ilk genel kurul toplantısı gündemine alınarak, Genel Kurulun bilgisine sunulmasına

karar verilmiştir.

GYO Şirketleri gelir vergisinden muaf ama şirket temettü dağıttığında,temettü alanlar gelir vergisi ödeyecekler.(Şirket ortakları dahil)

Bu şirketin büyük hissedarları Önder ve Haydar.(Önceki KAP haberlerinde hisse alım haberleri var)

Ne yapıyorlar?hisseleri toplayıp fiyatı yükseltip,şirkete yüksek fiyattan geri aldırım yaptırıyorlar.
    Dolambaçlı işler bunlar..
    SPK veya gelir idaresi GYO şirketlerinde bu gibi işlere izin vermemeli..!!(Şirketin 100 mlyn tl.si buharlaşacak-devletinde 100 milyon tl.den alacağı gelir vergisi HİÇ edilecek)

YTD
    Son düzenleme : nohut; 22-11-2023 saat: 23:18.

3. Borsaya giren paralı adam şimdiye kadar çoktan girmiştir. Girmeyen seçim sonrasını bekler. Yabancılar da seçim sonrasını bekliyor olabilir. Az para ile millet küçük hisselerde oynuyor, onlara gel gel amaçlı arada büyük hisseler de oynuyor olabilir.

Oyuncular satamayacaklarını biliyorlar buralarda tutmaya çalışıyorlar deniyor tabi kredi faizleri zorluyor olabilir.

Cumhurbaşkanı %20 ye kadar faize onay verdi deniyordu faizler %40 olacak neredeyse.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Vay vay vay...

Hollandanın başbakanı Kürt kökenli Tuncelili Dilan Yeşilgöz olmuş...
    Dünyada enteresan işler oluyor..
    Azınlıklar, etnikler, farklı dinlerden olanlar
    Avrupa yı yönetmeye başladı..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bu ay MTV taksidi, emlak vergisi taksidi var. Hacizli arabalar da satılığa çıkmış. Likidite sıkıntısı olabilir.

https://www.patronlardunyasi.com/hab...asliyor/297514

Türkiye'de yediemin bünyesindeki otoparklarda yaklaşık 1,5 milyon aracın bulunduğunu belirten Uluç, bunlar yoluyla ekonomiye "25 milyar doları" bulacak katkı sağlanabileceğini söyledi.

Uluç, bu sayede sektörün de canlanacağını ifade ederek, "Araçların satılması halinde borçlu borcundan, alacaklı da alacağından kurtulmuş olacak. Devletimiz de Motorlu Taşıtlar Vergisine (MTV) kavuşmuş olacak. Söz konusu MTV tutarı 3-4 milyar doları buluyor. Biz de yediemin olarak bu araçlara fatura kesiyoruz. Bunun yüzde 20'si KDV olacak, bir kısmı da kurumlar ve gelir vergisi olarak kaydedilecek." dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    22 Ekim 2023 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile başlatılan Pay Geri Alım Programı kapsamında 22.11.2023(bugün) tarihinde 11.92TL - 12.99TL (ağırlıklı ortalama 12,539 TL) fiyat aralığından 372,500TL toplam nominal tutarlı pay geri alınmış olup Şirket sermayesine oranı % 0.277'dir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    KAP: [MSGYO ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1213019
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8b8ac4d3fc0545

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8b8508ae9556c0
    __________________________________________________ __
    Bu işleme TTK ya göre örtülü kazanç aktarımı denir.!(bence)

YTD

Son dakika: ABD-Kanada sınırında şiddetli patlama! Sınır geçişleri kapatıldı
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Bütçe nasıl denklenecek?
    Yılbaşında memura %50 zam..
    50.000...60.000 arası memurların maaşı?

Özel sektör çalışacak, bu maaşlar ödenecek..
    Yani özel sektörden gv, kv, gv, ötv, KDV.

Toplayıp maaş ödeyip, kalanıyla faiz ve geçmiş ana para ödemelerini yapacaksın..

Gittikçe daralan piyasada, rahat bir yıl
    Olmayacak gibi..

Sayfa 644/1008 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •