Ayni olay komşumda ve ailesindede oldu,adam belçikada çalışmış yıllarca,ne eşini çocuklarını götürmüş,neymiş oraya alışınca beni vatanını tanımazlar diye,neyse 25-30 sene olmuş geleli,sadece yer yurt almış yüksek köyden,yani kentten bayağı yüksek,bizimde bahçemiz ormanımız var o köyde zamanlan gideriz kapılarından geçeriz, meracılık fındıkçılık yapıyor,eşi ve çocukları torunları dertli,tekimizi bile götürmedi diye,adamın bir kız kardeşi var,oda bize yakın şehire yakın,bulunduğumuz muhit çok gelişti değerlendi hep beton yığını,kardeşinin bir çift binası var,3 bina vardı 1 binasını müteahhit ona vermiş arazi karşılığı,1 binada 20 daire var,her daire 3-5 milyon arası,3 desek toplamı 60 milyon eder,onun gibi yurt dışına gitmemiş,sadece yüksek yayla köylerinden buraya gelmiş arazilerin değeri yokken onları almış,kardeşi guya belçikalı,malı mülkü toplamı 5 milyon zor ediyor,60 milyon nerede,5 milyon nerede,aynen o iş bu durum gibi olmuş.
Bizim köyde çoluk çoğunu karısını Avrupa'ya götürmeyenleri biliyorum hepsinin Alaman garılarıylan dalgaları var orada her nümerayı yapmışlar biri bana benden çok yaşlı resimlerini bile gösterdi.
Yani sorsan vatan millet sakarya, hep aynı numara şimdi camiden çıkmıyorlar en ön safta hocanın arkasında namaz kılıp bir de çıkışta ahlak çok bozuldu deye konuşmazlar mı?
Bir iki yüzlerine de vurdum ama bana yapmayan mı vardı baktık tadına dedi en dürüst olanı...![]()
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Birisinin annesi 70 Yaşında hasta doktor kapısında beklerken, bir gün suri, paki, afgan biri öne geçecek, kıyamet o zaman kopacak.
Daha fazla yazmayayım, malûm halkı kin ve düşmanlık...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
ucuz patates ve domates arayanlar dernegi uyeleri
okuyun
--------------
Dünyanın en büyük kumar ve talih oyunları şirketi Entain, eski Türkiye biriminde iddia edilen rüşvet suçları sebebiyle İngiltere Kraliyet Savcılık Servisi’ne 729 milyon dolar ceza ödemeyi kabul etti.
Rüşvetin Türkiye ayağı ne olacak? Tabiî ki bu da unutturulacak.
İsrail ekonomisi ve dolayısı ile ABD ekonomisi hiper enflasyona merhaba diyecek. Bu el konulan üçüncü ticari Yahudi gemisi oldu.
Attackers release Israel-linked tanker seized off Yemen in third such assault in Israel-Hamas war
https://apnews.com/article/israel-pa...a6e1d5104f77a3
Yer İmleri