Pharmaco.ge sitesini inceledim devanın tüm ürünleri satışta sanırım 8 9 tane ilaca baktım arama yerinden Rivelime Amoklavine Sutego Tarsinib Azitro hangisini arasam direk sepete ekle çıktı tüm ürünler mevcut demek ki
Fiyatlarda TR fiyatıyla aynı 1 2 ürünü karşılaştırdım gürcistan para biriminden tlye çevirerek
Sanırım ayır bir ruhsat alımı olmadan TRdeki ruhsatli ürünleri direk Gürcistanda satabiliyoruz
Ekran Alıntısı.jpg
iyi forumlar.
İş üzerinden fon satışı devam ediyor. Son 2 haftada 500 bin oldu satışı. Fonlarda toplam 5 milyon vardı, 4,5 milyona indi. Alıcı kısımda da teb var. Ya diğer fonlar devreye girecek, ya da fon satışı bitecek. Yoksa buralarda sürünür fiyat. Tahminim bugün-yarın fon satışı biterse, yukarı bir hareket görebiliriz.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
ay başından beri 1 milyon lot mal el değiştirdi iş yatırım fonları sattı çoğunu alıcılar kuvvetli durur umarım toplu mal dağıldı bakalım ne olacak
https://www.sohc.ch/en/sponsors-exhibitors/
22-24 Kasım 2023 de yani geçen hafta SOHC( İsviçre Onkoloji ve Hemotoloji Kongresi) tarafından düzenlenen kongreye Devatis olarak katılıp bronz sponsor olmuşuz. Dünya ilaç devlerinin arasında boy göstermişiz. Güzel hareketler bunlar..
Yer İmleri