Sağ cepten sol cebe almış sirket içi bir işlem. lüzumsuz işler güçler....bunlarla uğraşacağına didim oteline başlasın önümüzdeki yıl süre doluyor.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağ cepten sol cebe almış sirket içi bir işlem. lüzumsuz işler güçler....bunlarla uğraşacağına didim oteline başlasın önümüzdeki yıl süre doluyor.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Otel aldı gitmedi lojman alınca uçururlar artık
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
bu lojmanlarin bagli ortakligindan alinip, sirkete devrinin ne gibi bir avantaji var? Bilgisi olan var mi?
Neden boyle bir islem yapildi? "Şirketimizin portföyünde yer alan Ela Excelence Resort Otel ile bütünlük arz etmesi ve turizm faaliyetlerinde kullanılan tüm gayrimenkullerin Şirketimiz portföyünde yer alması düşüncesiyle" kagit ustunde kulaga hos geliyor. Amac nedir burada?
Bir de diger taraftan sorlaim. lojmanalri verip, karsiliginda 142 milyon nakit almanin Aktay Otel İşletmeleri A.Ş'ye avantaji nedir? Patronlar burada OZKGY'de yapamadiklarini burda 142 milyon ile ne yapabilirler?
Aktay Antalya da yeni alınan otelin tamirat ve yenilemesi için 142 milyonu kullanabilir.Otellerin işletmeciliği Aktay ait.Yada gayrimenkul satış karı yazar ve temettü verir ve 142 milyonun bir kısmı Özaka temettü olarak geri döner.
Lojmanın devrinde 2024 de enflasyon muhasebesine geçileceği için vergi avantajı olabilir.
Belki de yanlış düşünüyorum.
YtdM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9,32’den ekledim. Bereket versin.
Yer İmleri