Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5303 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sizin forumunuz hastalikli biri destekledigi hukumeti elestiriyorum diye karakter suikasti yapma, devamli arkadan atip tutma yeri midir.
    Valla hemen anlaşılıyor galiba hökümat yanlısı olduğumuz, karakter suikastı yaptığımızdan anladınız sanırım. Arkadan atıp tutuyorduk ama o da anlaşılmış, neyse ki muhalif trolleme, itibarsızlaştırma gibi diğer metodlarımız henüz anlaşılamamış.

Bunun tam tersi de doğrudur.
    Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz

Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.

Alıntı Originally Posted by Objektif Yazıyı Oku
    Valla hemen anlaşılıyor galiba hökümat yanlısı olduğumuz, karakter suikastı yaptığımızdan anladınız sanırım. Arkadan atıp tutuyorduk ama o da anlaşılmış, neyse ki muhalif trolleme, itibarsızlaştırma gibi diğer metodlarımız henüz anlaşılamamış.

Sorumun cevabini vermediniz. VB4'da red listendekinin sadece yazisi bloklaniyor (VB5'te tamamen yokediliyor bu arada) diye oturup program bile yazdim artik. Her ne kadar uyelere aciklama yapma gerekliligi olmayan ozel bir site olsa da, adminin uyarilari orda dururuken kac keredir niye uygulanmadigini, liseden beri 22 senedir hisse.net uyesi olan birine en azindan nezaketen soylemenizi beklerim.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sorumun cevabini vermediniz. VB4'da red listendekinin sadece yazisi bloklaniyor (VB5'te tamamen yokediliyor bu arada) diye oturup program bile yazdim artik. Her ne kadar uyelere aciklama yapma gerekliligi olmayan ozel bir site olsa da, adminin uyarilari orda dururuken kac keredir niye uygulanmadigini, liseden beri 22 senedir hisse.net uyesi olan birine en azindan nezaketen soylemenizi beklerim.
    Benim uyarılarım size ve zdx& ‘e .. ikinizde uymuyorsunuz ceza almaktan bıkmadınız ben vermekten bıktım . Diyorum ki faydalı bilgiler paylaşırlar bırakırlar tartışmayı diye ama bitmek bilmedi tartışmanız … Siz cevap bekliyorsunuz ama bence siz uyarıları dikkate alıp kurallara her üye gibi uymaya çalışın .. Hem suçu hem güçlü durumu bu olsa gerek .. Birbirinizle haftalardır aylardır tartışıyorsunuz ve bir sonuç çıkmıyor ama hala devam ediyorsunuz .. Hastalıklı şahıs vs vs bunlar nasıl laflar , karşıt görüşle olup karşılıklı hakaret etmeden yazisamiyor musunuz ? Ben son kez burada yazıyor bir daha ikiniz sebebi ne olursa olsun hakaret , asagilama gibi sözlerde bulursa gereğini yapacağım .. Yahu bırakın aylardır tartışıyorsunuz demediğiniz hakaretler kalmadı ama bir sonuç olamadınız .. yetmedi mi? Bana cevap vermenize gerek yok lütfen kesin ve kati olarak birbirinize laf etmeyi bırakın ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385

hocam belki de sizin de vardir kenarda kosede isc'nin bedelsizi sonrasi etkilenecek isc'niz
    muhabbete de bekleriz

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •