Sayfa 516/1005 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Viop LVll

1. Geçmiş olsun

<<<<<<<<<

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan
    @ovgunaercan
    ·
    33d
    HATAY- İskenderun, Üçgedik’te 21 Aralık 2023 21.24’de M4,6 deprem odak derinliği 5 km. Antakya ile Defne’de güçlü olarak duyuldu. Deprem Dörtyol-İskenderun üzerinden gelen ikincil kırık üzerinde olmuştur. 6 Şubat depremlerinin artçısıdır. Büyük deprem beklentisi şaşırtıcı olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Tüm parasını Borsa'da kaybeden emlakçı kendini öldürdü

Yusuf D.'nin, borsa ve ticari faaliyetlerinde kaybettiği 10 milyon TL nedeni ile kendini öldürdüğü iddia edildi.

https://www.kamusonhaber.com.tr/tum-...du-103748h.htm

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Belli bir seviye temel bilgin olacak..
    Belli bir seviye de teknik bilgin..
    Üstüne piyasayı doğru yerlerden takip edeceksiniz...
    Üstüne bu işlerde biraz saçı,sakalı ağartmış olacaksın..

En önemlisi de bu işlerde haddini bileceksin..Boyun kadar işlem yapacaksın...

Bunları yapmaz , Toto oynar gibi işlem yaparsan ne yazık ki sonunda gidene Allah rahmet eylesin , kalana Allah sabır versin demekten başka bir şey yapamayız...

3. Borsadaki tüm şirketler senin olsa bir Elon Musk etmiyor.

Çok fazla hırs yapılmamasında fayda var.

Matematik uzmanıyım vs faaliyet raporlarındaki detayları önceden gördüm dedi şirketi topladı BIST30'a soktu ortalıkta gözükmüyor.

Biraz önce IŞIK ÖKTE den dinledim
    Büyük bir trader viop vadeli senetlerde
    (kozaa, THY, toaso olabilir)
    Sabah kısa pozisyon giriyormuş, %1--0.5 alıp
    Çıkıyormuş..
    Son zamanlarda bu yöntemi keşfetmiş..

5. Genelde durum maliyetime gelse de kurtulsak gibi. Borsa sahipsiz, milletin sevdiği hisselerde yoğun short girip sonra onları pişman edip alttan toplamak da bir yöntem.

Bugün AKBNK'da ben aldım 26 kuruş arttı, acaba yanlış mı görüyorum derken 20 kuruş kar ile hemen sattım. Muhtemelen o kişi de short girip alttan toparlayan birisi idi.

Bu yönemler bence çok parası olana göre, çünkü dönüp terse momentum verme imkanları oluyor. Ayrıca ciddi bir alım geldiğinde bu kimdir diye sorma imkanı vardır.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsadaki tüm şirketler senin olsa bir Elon Musk etmiyor.

Çok fazla hırs yapılmamasında fayda var.

Matematik uzmanıyım vs faaliyet raporlarındaki detayları önceden gördüm dedi şirketi topladı BIST30'a soktu ortalıkta gözükmüyor.
    Etmiyor ama sorun belli sebepler ile Türk şirketlerinin gerekli fiyatlamaya kavuşamaması.
    Çok önemli şirketlerimiz var.

Hindistan borsası 21 FK bizim ki 6 FK...
    Gelişmekte olan ülkeler için de Pakistan dan sonra en düşük FK oranı bizim..

Olay siyasi...Yoksa bizim şirketleri bedava diye alırlar..

7. Neden biliyor musun aç gozlulukten... Eğer batak şirkete tesadüf ola ki girmemisse ya kaldiraca bulasiyor ya da krediye... Takıl ana paranla olsun bitsin. Buradan gelecek para ile borç ödeme garantisi yok. Borcla harçla bu işlere girilmez. Şu anda bu bağıran çağıran büyük oyuncu tayfası eminim ki o yüzde 60 lik kredili kesimdir. Bekleyecek tahammül sıfır. Aracı kurum otomatik kredi tahsis ediyor. Arayip ekranimdan sildiriyorum ki gözüm kaymasın. Bir de haber veriyorlar kimde kredi var al sana hileli masa.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İyi güzel diyorsunda ikigözüm nohut abi, çelik gibi sinir bi o kadarda gözü kara ve birazda sağlam sermayen lazım.
    Sene kaç hatırlamıyorum, bi abimiz elini kaptırdı sonra kolunu kurtaramadı, 30 dönüm arsa sattı o da yetmedi petrol istasyonunu sattı ve en sonunda işyerini ve daha sonra kahrından 2 sene içinde vefat etti.
    Borsa çok acımasız bir yer.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Çelik, çimento ve seramikde önlerdeyiz ama çok fazla firma var. Cam'da ise nerede ise Türkiye'de tekel var dünyada önemli bir konumdayız.

Tekstil ve konfeksiyon ülkesi olarak 10 milyar dolarlık bir kaç firmamız olmalıydı.

Sayfa 516/1005 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •