15.30 dan sonra 2 krs dusermi burdan yuksri mi gider
15.30 dan sonra 2 krs dusermi burdan yuksri mi gider
Düşermi yoksa yukarı gidermi hocam onu bilsek bankalardan ölümüne kredi çekip çakarız poza :D hahaha
bugün graghi reis var dün 2 noktasını yaptı dedik ama işte geniş yapıda 5 tane iğne attılar o dip noktasına normalde ya dip olarak kalır bir daha yakına yamacına uğramaz yada iğneler durur.
3,4680 aşağı geçilirse benim yapı iptale girer sonra tekrar yeni dip yeni tepe geri alım ebesinin nikahı yani.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Draghiye kadar mümkünse 3,55 lere gelsi 3,5125 den uzak olsun Allah' a yakın olsun.
Şurası son dip kalsın ondan sonra 3,97 ye kadar ses soluğu kesicez burada.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
3,54 1.çinko tamam günlük 2 pinbar yutuldu şimdi ana pinbar tepesi olan 3,55 i isterük sonra draghi gelsin ne olacaksa olsun bakalım.
3.58 60 lara kadar hiiiiççç heyecan yapmam..
Günlük normal al-sat işlemleridir..
Fiyat jilet gibi dümdüz gitmeyecek elbette..
3.60 65 e kadar zaten borsa da takmıyor gördünüz..Normal işlemler çünkü.
Birisi yüklü alım yapar biraz yükselir
Birisi gelir satar düşer..
3.65 lere geldi mi alıcılar öyle normal alıcı değil demektir..
İhtiyaç üzere alınmıyor accumulation (biriktirme) var demekir..
3.65 üzerinde iş ciddileşir..Heyecan başlar..
3.72 73 ün üzerinde iş kopabilir..
4 tl 4.10 a kadar kimse kılını kımıldatmaz..Tehditkar açıklamalar gelir..
Dolar bundan beslenir..
4.50 lerde MB müdahele edebilir..5 gayme üzerinde TR de çok şey değişir öyle diyim.
.........................
Aşağıda ise 3.48 çok çok zayıf desteği mevcut..
Altında benim uzun süredir gördüğüm 3.30 lar var..
3.30 un alına kayıp kendine gelemezse dolarcılar kamyon yükü zarar yazar dolar faizleride o zaman 3 lere düşmüş demektir..
Bozsan ayrı dert bozmasan beklesen ayrı dert..
Şu an için allah allah dolar alınacak bir durum yok onu da belirtim..
Faiz düşür yawww bile denmiyor..
doların 3,30 a gelmesi için amerikanın durgunluğa giriyor olması gerekir diye düşünüyorum.faiz politikası ve para sıkılaştırması çöp olur.yeni bir parasal genişleme gelir.elbette oda olacaktır fakat daha 2013 te başlayan filmin bitmesini bekleyeceğiz.tahmini 2 yılı var.ytd.
15,30 gerçek gerisi yalan bugün.
Yer İmleri