Sayfa 347/702 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
Arama sonucu : 5612 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    ha bu arada inanan biri vardı lideriniz
    nerde sahi gemiyi terketmiş gördüm
    inananlar kalacak inanmayanlar .... idi
    şimdi kim teselli edecek sizi 7,5 yolculuğunda
    Sn. Pozitif!

Ben olsam bu isimle (nick) bu içerikleri yazmam. Bu forumda en azından negatif oluyor.

Sözüm siz ve nezdinizde Dudu hakkında haksız yazanlaradır!

Dudu hiç bir zaman lider olmak istemedi, hatta başkalarına Başqhan dedi... Kendisi için her zaman 'ben yaşlı, emekli bir insanım' derdi.

Hiç bir zaman ben inanıyorum da demedi, genel bir tabir olarak 'inanan kalır, inanmayan rızkına başka yerde arar' dedi. Adam olayı rızk olarak görüyor ki bence kutsal bir bakış açısı.

Adam hastalığından bahsederek artık volatile hissede kalamayacağını söyledi, (ben sağlık durumunu biliyorum, bin şükür iyi) ama ya sağlık sorunu varsa.. buradan sağlık sorunu olma ihtimali olan bir insana asılsız ithamlara ne gerek var...

Sizi bir başka açıdan düşünmeye davet amaçlı yazdım, polemik değil.

Anlayışınız için teşekkür ederim.
    Yatırım tavsiyesi değildir, nasıl olsun ki, kelin ilacı olsa başına sürer.

2.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Yine rekortmen olmuşuz. Anlamsız bir şekilde 50 ye gitti. 50 den 20 ye düşünce tabi en büyük kaybeden oldu. Hisse gördüğü yeri unutmaz diye bir klişe vardır ama şu an için 50 bize çok uzak. Mucizeler yaratması lazım. 1 yıldır üretildiği söylenen ve daha ben gördüm diyenin olmadığı pet mamaları düşünürsek, ferbis işinin geldiği durumu düşünürsek, gırtlağa kadar borçlu olduğumuzu düşünürsek bundan mucize beklemekte başlı başına mucize.

3.  Alıntı Originally Posted by serdar2428efe Yazıyı Oku
    Ferbis arzı için ortalığı velveleye verdiğim söyleniyordu.;)).Umarım önümüzdeki hafta taslak izahname açıklanır ve bizde artık beklenen listesinde oluruz.
    Bu şekilde bu arz olmaz demiştim ortalığı karıştırdığım söylenmişti burda. Buda burda dursun.Bu sene malesef olamadı.

4.  Alıntı Originally Posted by Ali Dogan Yazıyı Oku
    Sn. Pozitif!

Ben olsam bu isimle (nick) bu içerikleri yazmam. Bu forumda en azından negatif oluyor.

Sözüm siz ve nezdinizde Dudu hakkında haksız yazanlaradır!

Dudu hiç bir zaman lider olmak istemedi, hatta başkalarına Başqhan dedi... Kendisi için her zaman 'ben yaşlı, emekli bir insanım' derdi.

Hiç bir zaman ben inanıyorum da demedi, genel bir tabir olarak 'inanan kalır, inanmayan rızkına başka yerde arar' dedi. Adam olayı rızk olarak görüyor ki bence kutsal bir bakış açısı.

Adam hastalığından bahsederek artık volatile hissede kalamayacağını söyledi, (ben sağlık durumunu biliyorum, bin şükür iyi) ama ya sağlık sorunu varsa.. buradan sağlık sorunu olma ihtimali olan bir insana asılsız ithamlara ne gerek var...

Sizi bir başka açıdan düşünmeye davet amaçlı yazdım, polemik değil.

Anlayışınız için teşekkür ederim.
    ++++++++++1

5. Borsacı Nihat Özçelik ve 7 şüpheliye operasyon: Gözaltına alındılar
    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, aralarında borsacı Nihat Özçelik'in de bulunduğu 8 şüpheliye yönelik 'rüşvet', 'şantaj', 'yargı görevini yapanı etkilemeye teşebbüs' ve 'resmi belgede sahtecilik' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Düzenlenen eşzamanlı operasyonda 8 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Borsayı manipüle edenlere geçit yok.

Son olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, aralarında borsacı Nihat Özçelik'in de bulunduğu 8 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.

'Rüşvet', kişisel verilerin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi', 'şantaj', 'yargı görevini yapanı etkilemeye teşebbüs', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'resmi belgede sahtecilik' ve 'görevi kötüye kullanma' suçlarından gerçekleştirilen operasyona çok sayıda polis katıldı.

Özçelik ve 7 kişi gözaltına alındı

Düzenlenen operasyon sonucu 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise elde edilen dijital materyallerle birlikte 1 adet ruhsatsız uzun namlulu silah ile 2 adet çelik yeleğe el konuldu.
    Birçok kez borsada işlem yasağı cezası aldı

Öte yandan Patronlar Dünyası'ndan Ulaş Yıldız'ın haberine göre, borsada halka açık 5-6 firmanın gizli sahibi olduğu ileri sürülen lise mezunu Özçelik çok kısa sürede milyar dolarlık servet yaptı.

Birçok kez borsada işlem yasağı cezası almasına rağmen Özçelik’in bu yükselişinin kaynağı merak ediliyordu.

6. Borsa operasyonu: Nihat Özçelik ve 8 kişiye gözaltı

Borsa İstanbul'da manipülasyonlara karıştığı iddia edilen kişilere ilişkin operasyonlar başladı. Nihat Özçelik ve beraberindeki 8 kişi gözaltına alındı.

26 Aralık Salı 2023 Saat: 14:49
    Güncellenme: 26 Aralık Salı 2023 Saat: 14:55

DUVAR - 'Borsanın en karanlık ismi' olarak bilinen Nihat Özçelik, “Suç örgütü kurmak ve yönetmekâ€, “özel hayatın gizliliğini ihlal etmekâ€, “şantaj, tehdit ve manipülasyon†suçlamalarından 8 kişiyle birlikte gözaltına alındı.

Patronlar Dünyası'ndan Ulaş Yıldız'ın haberine göre, borsada halka açık 5-6 firmanın gizli sahibi olduğu ileri sürülen lise mezunu Özçelik çok kısa sürede milyar dolarlık servet yaptı. Birçok kez borsada işlem yasağı cezası almasına rağmen Özçelik’in bu yükselişinin arkasında borsa, emniyet ve yargı üçgeninde kurduğu düzen olduğu iddia ediliyor.

Özçelik’in yükseliş dönemi SPK (Sermaye Piyasası Kurulu) eski başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun başkanlık dönemine denk geliyor. SPK Başkanı Taşkesenlioğlu’nun kardeşi AK Parti eski Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun eşi THK Ünversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban ile gizli ortak olduğu ileri sürülen Özçelik’in bu dönemde 13 şirketin halka arzını gerçekleştirdiği ileri sürülüyor.

Özçelik’in Ban’ın düğününde çekildiği fotoğrafları ortaya çıktı. Özçelik’in bu dönemde borsada birçok usulsüz işlem yaptığı iddia edilmişti.

20 MİLYONLUK PAMEL 7 MİLYAR DEĞERE NASIL ULAŞTI?
    Özçelik’in en büyük işlerinden birinin de PAMEL şirketi olduğu öne sürülüyor. Özçelik’in kâğıttan imparatorluğu Investco Verusa, PAMEL’i 21 milyon TL’ye satın alıyor. PAMEL’in değeri 1.5 yılda 500 kat artarak 7 milyar TL’ye çıkıyor. PAMEL’in hisseleri bir anda 50 kuruştan 250 TL’ye çıkıyor.

Özçelik hakkında eski sekreteri olan Sibel İ. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na "tecavüz, şantaj ve tehdit" suçlamasıyla şikâyette bulundu. Başsavcılığa verilen dilekçede Özçelik’in "bazı hakim ve savcıları kullanarak eski asistanını düzmece bir dosyayla hapse attırdığı" ve "cezaevine gönderdiği, avukatlar aracılığıyla tehdit ederek çıkar sağlamak ve asistanını korkutmak istediği" iddia edildi.

Verusa Holding’in gerçek sahibinin Özçelik olduğu iddiası da dosyaya girdi. Sibel İ. Verusa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal ile yaptığı telefon konuşmasında şirketin gerçek sahibinin Özçelik olduğunu ve SPK’ya bu durumu bildireceğine dair telefon konuşması bilirkişi raporunda yer aldı. SPK, soruşturma için tapelerin deşifresini istese de mahkeme bunu reddetti.

Ayrıca Özçelik’in "FETÖ bağlantısı" iddiaları da ortaya çıktı. Borsada milyonlarca liralık vurgun yapan Bank Asya’nın ortakları Hasan Sayın ve İbrahim Sayın kardeşlerin Nihat Özçelik ile bağlantısı olup olmadığı iddiaları yeniden gündeme geldi. Sayın kardeşlerinin tutuklanmasından sonra Özçelik’in Borsa kulislerinde “Eğer itirafçı olurlarsa ben de yanarım†dediği iddia ediliyor. (HABER MERKEZİ)

7. Hekts büyük hayallere yelken açma yeri

Sayfa 347/702 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •