Sayfa 307/1006 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Yalnız o mu
    Herkes kurmay olmuş

Sahadaki Gelişmeler o kadar detay anlatılıyorki hayretle izliyorum

Bu kadar detay bilgiye haiz olmak için öncelikle oralarda postal eskitmiş mesai harcamış olmak gerekmez mi ??

kaldıki muvazzaf kurmaylar arasında bile planlama strateji konusunda tam fikir birliği olduğunu sanmıyorum .daha önce izlenen stratejilerin tecrübelerin bir sonraki hamlede işe yaramadığı boşa çıktığı her açıdan değişken koşulların zirve yaptığı Bölgenin askeri açıdan savunulması ne kadar zor olduğunu biraz coğrafya bilgisi olan düşük IQ lu biri bile kolayca tespit edebilir

kah maksatlı kah bilgisizlikten ve kah siyasi sayiklerle subliminal mesaj vermeğe çalışan bir dolu da insan var

Hatırlamakta fayda artık bunlar sadece ''başıbozuk it sürüsü değil ''
    ABD nin askeri imkanlarından eğitimlerinden istihbaratından faydalanan , kongresinden her yıl artan miktarlarda düzenli bütçe ayrılan ABD li askeri kurmayların bizzat sevk ve idare ettiği ''yankilerin it sürüsü ''

ABD ile savaşıyoruz farkıdandasınız değilmi
    Aynen öyle ....saha da büyük şeytan ile ön de terer örgütü amerikancı iti kopukları ile savaşıyor bu evlatlar.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

90 öncesi, Tuzladan dağıtım yapılacak,Y.Subay.
    Kurada PKK'nın etkili olduğu,HAkkari,Şırnak tarafına düşmemek...Tedirginiz,Korkuyoruz..

ARadan geçmiş 35 sene..
    Aynı şeyler tekrar ediyor..TR ordusu,TR askeri,? Tamam da, sonuç ne??
    Sürekli zayiat, binlerce şehit..

Kürt devleti kurulacak mı?Uygun zaman mı kolluyor kürtler..Abd ile beraber..
    Zayıf olduğumuz zamanlardayız..
    HErkes herşeyimizi biliyor..
    Parasızlığımız,yolsuzluklarıyla ünlü bir başkanın idaresinde açlık sınırında dolaşan insanlarımız..
    İçerde de 10 milyon arap-kürt karışık mülteciler..

3. 2024 yılında partilere yapılacak hazine yardımı

AKP : 2.658.000.000 ₺
    CHP : 1.892.000.000 ₺
    MHP : 752.000.000 ₺
    İYİ Parti : 722.000.000 ₺
    DEM : 658.000.000 ₺
    Toplam : 6.682.000.000 ₺

4. 9 tane şehit verilmiş bu ülkede Anneler Babalar ve çocuklar ağlıyor bunu bile , bütün siyasi partiler şehitler üzerinden oy peşindeler yazıklar olsun.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Erdemır ve ısdemır karbon emısyonlarını 2030a kadar %25 azaltacak, bu hedef ıcın 3,2 mılyar dolar yatırım yapılacak
    erdemır ve ısdemır karbon emısyonlarını 2030a kadar %25 azaltacak, bu hedef ıcın 3,2 mılyar dolar yatırım yapılacak- bloomberght.com erdemır ve ısdemır fınansal yonetım ve malı ısler sorumlusu serdar basoglu, ıkı sırketın karbon emısyonlarını 2030a kadar yuzde 25 azaltacagını, bu hedef ıcın 3,2 mılyar dolar yatırım yapılacagını acıkladı. Erdemır ve ısdemır fınansal yonetım ve malı ısler sorumlusu serdar basoglu, ıkı sırketın karbon emısyonlarını 2030a kadar yuzde 25 azaltacagını acıkladı. Basoglu 2030a kadar yuzde 25 emısyon azaltımı hedefı ıcın 3,2 mılyar dolar yatırım yapılacagını belırttı. Bu yatırımların yuzde 70ten fazlasını dıs kaynakla fınanse edeceklerını bıldıren basoglu eurobond ıhracını dusunduklerını dıle getırdı. Erdemır ve ısdemır ıcın nıhaı hedefın 2050de net sıfır emısyona ulasmak oldugunu ıfade eden basoglu, celık uretımınde komurun payının azalacagını dıle getırdı. Bloomberght.com ınternet sıtesınde yayınlanan sozkonusu habere asagıdakı lınkten ulasabılırsınız: https://www.bloomberght.com/ıkı-celı...-hedef-2345453

YTD
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Nuh Çimento, satın alınacak rüzgar türbinleri için SANY Renewable Energy ile sözleşme görüşmelerini başlatacak

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:

Şirketimizin yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım planları kapsamında satın alınacak rüzgar türbinleri için teklif veren firmalarla yapılan görüşmeler sonucunda, SANY Renewable Energy Co. Ltd. firması ile sözleşme görüşmelerinin başlatılmasına karar verilmiştir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1229856
    Geçmiş dönemde bir çok ağır sanayi şirketi doğalgaz dan elektrik üretimi yatırımı yapmışlardı,doğalgaz pahalandı hepsi kucaklarında patladı...
    Umarım bu yatırımlarda atıl kalmaz ileride...

YTD
    ŞişeCam/Kırman: 2024 yılında önümüzde 1.5 milyar doların üzerinde yatırım planımız olacak. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde planladığımız yatırımların toplamı 10 milyar doları buluyor - NBE
    Cem GÜRDENİZ
    @cemgurdeniznet

AB, 1.1.24 itibaren limanlarına gelen gemilerden karbon vergisi tahsil etmeye başladı. Bu yıl 3.3 mlr dolar bekleniyor.
    Asya dan gelen konteynerler İzmir veya Türkiye Limanını aktarma olarak kullandığında milyonlarca dolar tasarruf sağlayanacak. L. Akson un makalesi

https://twitter.com/cemgurdeniznet/s...73858126053764

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Cem GÜRDENİZ
    @cemgurdeniznet

AB, 1.1.24 itibaren limanlarına gelen gemilerden karbon vergisi tahsil etmeye başladı. Bu yıl 3.3 mlr dolar bekleniyor.
    Asya dan gelen konteynerler İzmir veya Türkiye Limanını aktarma olarak kullandığında milyonlarca dolar tasarruf sağlayanacak. L. Akson un makalesi

https://twitter.com/cemgurdeniznet/s...73858126053764
    Bu habere göre büyük Limanı olan şirketler avantajlı olacaktır..(bence)
    Ayrıca,Güneş enerjisi yerine Hidrojen enerjisine yatırım yapmak şirketler için kalıcı çözüm olacaktır.

https://denizkartali.com/ets-ve-izmi...zgecinden.html

Bu yazımı her daim kullandığım bir cümle ile bitirmek istiyorum; HİDROJENİ, yenilenebilir enerjiden üretemeyen/ üretmeyen her devlet zaman içinde yıkılmaya mahkumdur.

Levent Akson/ Doğançay 12 Ocak 2024

YTD

7. Kahraman şehitlerimize bol rahmet ve sevenlerine bol sabırlar diliyorum ..cennet mekan olsunlar İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Kahraman şehitlerimize bol rahmet ve sevenlerine bol sabırlar diliyorum ..cennet mekan olsunlar İNŞALLAH
    Çok komikmi şehit vermemiz!!

Anlayamadım!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 307/1006 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •